Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick: mjr damian

Imię: Damian

Staż na serwerze: bardzo często gram na serwerze, co potwierdza mam nadzieje inni gracze :)

Doświadczenie: Hmm, na pewno to ze gram w kantera od 2k8, dłuzszy czas, sporo potrafie, adminem byłem na Kroliczek.net, Univeralsoldiers #4, oraz na innych mniej znanych sieciówkach.

Znajomość AMX [0/10]: myśle ze znam wszystko 10/10

Czy byłeś / byłaś już adminem?: Kroliczek.net, Universalsoldiers #4 oraz inne mniej znane sieciówki.

Dlaczego Ty?: Dlaczego ja? Jestem rozmownym,inteligentnym człowiekiem, który chce aby ta sieciówka sie rozrosła, w przyszłosci mam nadzieje na inne mody, chętnie Wam w tym pomoge. O tym ze odrózniam ludzi dobrze grających, od tych ze wspomagaczami, ch yba nie musze pisac. A reszte moich zalet zobaczycie w przyszłosci :)

Kontakt: GG:6942126 albo STEAM(na którym nie gram, bo gra mi sie buguje i nie moge ustawić pełnego ekranu):jacyc

Akceptujesz regulamin admina?: Tak

Akceptujesz regulamin serwera?: Tak

Opublikowano

Martwi mnie tylko to, że skoro grasz od 2k8 to dlaczego od tego czasu jeszcze nie kupiłeś steama? Raz, że to tylko wydatek 20 zł, a dwa, że ludzie przestaliby Cię posądzać o czitowanie

+ wiek

+ doświadczenie

+ dobra estetyka podania

Jestem na tak, powodzenia.

Opublikowano

a dwa, że ludzie przestaliby Cię posądzać o czitowanie

A co daje steam, że czitować nie można niby? Ludzie tu i tu czitują i nawet gdy ktoś ma steama to jest oskarżany o czity...

Co do podania to jestem na tak.

Aktywny, pomocny gracz :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.