Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×
Gość

Admin nie znający regulaminu - skarga na Stalker

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick oskarżyciela: incRe.
Nick oskarżonego: Stalker
IP lub SID oskarżonego: Admin więc ufam, że jest w bazie

Data i czas zdarzenia: Dzisiaj kodzina koło 20:40
Przebieg sytuacji: Wchodzę na serwer i pierwsze co mi się rzuca w oczy to gracz z dodatkiem w nicku "cs-h*arnaś.pl" (oczywiście bez cenzury, ale chcę uniknąć reklamowania innej sieci). Pytam więc Admina, czy nie powinien go upomnieć o zmianę nicku. Inny gracz w tym momencie powiedział, że już to zgłaszał Administracji na początku mapy, ale ten nie zareagował. Zmieniła się mapa a ten sam właśnie Admin uznał ze rekalmowanie innej sieci serwerów to nic takiego i "za to nie banujemy" Polecam przepytać Admina z regulaminu serwera, bo nie wydaje mi się, żeby takie coś było dopuszczalne.

Dowody:

Końcówka tej mapy: 

Początek tej mapy:

Załączam również ssy:

@ Smok

Nie mam hotmana w znajomych :) i co Twoja wypowiedź wnosi do tematu? nie spamuj.

@ SmokTwoje oskarżenia są śmieszne, nie usuwałem hotmana tylko on mnie, przestań bronić kolegi z Administracji, złamał regulamin, wyzwał mnie, żebym napisał skargę no to napisałem. Twój płacz jest śmieszy, nieudolnie próbujesz mnie sprowokować do czegoś. I nie wypowiadaj się w temacie, który Cię nie dotyczy.

@ Stalker_99 Jako Admin masz obowiązek kontrolować to co jest na serwerze i kurde nie oszukujmy się strona z domeną cs-XXX.pl na pewno nie będzie reklamować sieci serwerów, no bo gdzie tam. Powodem skargi nie jest to, że tego nie zauważyłeś, ale to, że pomimo już posiadania faktu w głowie o reklamującym graczu uznałeś, że za to się nie banuje. Skupmy się proszę na tym momencie. 

• Donator
Opublikowano

Z tego co wiem od @ hot man to za to powinien być kick z powodem zmień nick reklama no i chyba jeśli dalej nie zmieni to jakiś banik.

Powinien go za to kicknąć zwłaszcza, że to chwila i jak wspomniałem hot man mówi, że trzeba.

Może stalker kwalifikował reklamowanie jako zapraszanie na sieć podczas gry, nie wiem, niech się wypowie.

Opublikowano (edytowane)

Pan incre znowu ze skargą? Kiedy wreszcie zaczniesz zajmować się sobą? Kiedy przestaniesz donosić? Będziesz teraz z każdą najmniejszą rzeczą latał na forum i wprowadzał  chaos, wyżywając się za odrzucenie podania na administratora? Jesteś problematyczny, nadal to się nie zmieniło. Kolejna skrzętna prowokacja z twojej strony. Moim zdaniem próbujesz pozbyć się adminów dla swojej korzyści, tudzież jak wcześniej wspomniałem dostania owej posady administratora. Wybacz, ale takie chodzenie i skarżenie jest rodem z podstawówki. Mogłeś to zgłosić do opiekuna na pw skoro masz go w znajomych, ale jak to mówią: „show must go on” . Ostatnio miałeś, że usunąłeś aby dalej siać ferment to twoja sprawa. Wyzwał Cię ? Proszę to udowodnić? Nie używa się słów, których nie zna się znaczenia primo, myślisz że nie widzimy co robisz? Próbujesz zaszkodzić arenie to wiemy na pewno.

Edytowane przez Smok
  • Lubię to! 2
  • Donator
Opublikowano

Doszło do nieporozumienia jako administrator nie kazano mi zapoznać się ze wszystkimi forami z gry CS.  A poza tą skargą dodam kilka swoich słów.  Jak tylko wszedłem na serwer to się do mnie przyczepiłeś jak smród do dupy, na serwerze jest 32 osoby ja jako jedyny admin na tamtą chwilę nie opanuje wszystkich graczy więc te oskarżenia na mnie są totalnie nie potrzebne.

• Lubię to! 2
Opublikowano

Zamykam temat, doszło do nieporozumienia.
Przeprowadzę rozmowe z wyżej wspomnianym administratorem i zastosuje adekwatne do sytuacji pouczenie.

• Lubię to! 1
  • 4 lata później...
Opublikowano

Temat w archiwum.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.