Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć przychodzę do was z zapytaniem czy chcielibyście zagrać sparnig sieć vs sieć konkretnie [ Weed vs Katujemy] . Zagralibyśmy do 2 wygranych map jeżeli byłby remis to 3 mapa która ostatnia była banowana . Myślę , że byłby to fajny pomysł na taki sparnig prosze o wypowiedzenie się w temacie i kontakt do mniehttps://steamcommunity.com/id/banuwer/ . Termin spotkania do uzgodnienia 

Jeżeli napisałem to w złym temacie to proszę o przeniesienie do odpowiedniego tematu 

• Lubię to! 1
Opublikowano

Według mnie bardzo dobry pomysł :)

Chętnie bym zagrał :) 

Opublikowano
7 minut temu, Karcok napisał:

No to u nas średnio z tym, większa ilość graczy byłaby pewnie chętna na CS:GO

z dd2 i innych serwerów pewnie zebrała by się ekipa... Są dobre katy, więc izi

• Lubię to! 1
Opublikowano

Mów tam za siebie Karcoku, znajdzie się 5 chętna na taką rozgrywkę. Chwilowo nie mam czasu, ponieważ szykuje się na mecz ale chętnie się odezwę i porozmawiam na ten temat troszkę później. 

Opublikowano

Odezwę się do Ciebie na Steam'ie by dogadać szczegóły. Jeżeli Administracja się zgodzi chętnie zbiorę 5, oczywiście jakieś sprawdzenie umiejętności gry by było. I dobrze by było pograć jakieś mixy pierw z tą 5 (chodzi mi o naszą 5) żeby zgrania jakiegoś nabrać, to też bym załatwił. 

• Lubię to! 1
  • Legenda
Opublikowano

Temat zamykam. 

Zapisy są w tym temacie: 

Jeżeli ktoś jest chętny, proszę tam pisać swoją kandydaturę. Wybierzemy najlepszą 5. 

• 3 tygodnie później...
  • Legenda
Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

archiwum.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.