Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×
young igi

Skarga na admina wygranego w laysach.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick oskarżyciela:ESC ICY BOX | w0w * QPAD
Nick oskarżonego:Mayor, UlanyKasztanek
IP lub SID oskarżonego:UlanyKasztanek" STEAM_1:0:478614052, mayor" STEAM_1:0:443422778

Data i czas zdarzenia:23.02.2019, okolo 13 do 14
Przebieg sytuacji: Chciałbym poruszyć pierwszą sprawę, jaką jest dodanie sobie admina przez @ mayor. Podania nigdzie nie widać.

Dodam też, że banuje on na 4000minut za wejście na textury, bez upomnienia. 

A teraz @ mayor i @ DwaPalceWNatlce, zgłaszam im cheater'a na u@, cheater sam się przyznaję do tego, że nim jest, admini nie reagują. Grał tak 4 mapy, jedyne co mówili to że jak patrzą, to gracz jest czysty. Nie wytrzymałem, wszedłem na forum i podałem im nawet pieprzone linki do dem, bo oni chyba mają IQ -100 i jedyne co potrafią to grać na lov gravity, nie reagując na to, że ktoś na serwerze jest odpalony. Dostałem jedynie odpowiedź, że mam iść na forum na dział zgłoś cheatera XD. Przecież było dwóch adminów na serwerze. XD @ mayor, czy Ty tego admina dostałeś za to że kupiłeś róże Vasti? (SVIPA tak samo).

Później, dostałem ja i szanowny cheater, odpowiedź, abyśmy poszli sobie na inny serwer "truć dupę administracji", cheater się zaśmiał z administracji i wyszedł, ja zostałem. Minutę później szanowny @ mayor, napisał "super, teraz jeszcze jednego problemu się pozbędziemy i będzie fajnie".

Say whaaat?XD Rozumiem @ mayor@ DwaPalceWNatlce, że na serwerze  można czitować jak jest admin, tak?

Nie pozdrawiam zapyziałego admina @ mayor. @ DwaPalceWNatlce, zgodził się na obejrzenie dema, ale mimo wszystko CHYBA nie poszedł tego zrobić, pozdrawiam.
Dowody:Mapy: forest, princes akai, goodgame, demko chyba możecie sami pobrać.

@edit

dziękuję za zablokowanie możliwości pisania, edytowania etc. 

Chciałbym, aby sprawą zajął się Dudnes, gdy wróci z urlopu.

Dziękuję, @ Shu. Myślę że właśnie Twój głos w tej sprawie dużo wnosi.

Loże szyderców? Ja na tym deathrunie zrobiłem więcej niż Ty zrobisz kiedykolwiek i nadal się do tego deklaruję, że jak tylko będziecie chcieli jakiejkolwiek pomocy, zawsze do tego serwera wyciągnę pomocną dłoń. Ciebie nie będzie obchodziło to, czy są mapy czy ich nie ma, czy gra cziter czy nie gra cziter. Chcesz mieć po prostu piecze, lubisz mieć władzę, co pokazywałeś na zebraniach areny, gdy miałeś opiekuna wyzywając adminów od pionków i innych podobnych.

• Lubię to! 4
  • Haha 2
  • Wow 1
  • Uwielbiam 2
  • Zasłużony
Opublikowano

Zrobiliście sobie loże szyderców na tym Deathrunie. Zgrywacie kogoś kim w ogóle nie jesteście. 

1 Primo. Tak dostałem admina za kwiaty :)

2 Primo. Dostał bana za txt jak on ma jakiś z tym problem to niech się odwoła. 

3 Primo. SVIP'a dostałem kochaniutki jak ten serwer był w trakcie tworzenia. 

Walicie skargi na prawo i lewo, które w większości są niezasadne.

@ Lizus aka martini @ badBobas. proszę o negatywne rozpatrzenie owej skargi. 

#edit.

Jak cytujesz moje słowa to przytaczaj je tak jak napisałem.

• Lubię to! 2
  • Haha 6
Opublikowano

Jeśli my robiliśmy lożę szyderców, to nie wiem co wy odwalacie XD.

Pierwsza rzecz która rzuca się w oczu jest fakt, że nikt z was nie potrafi odróżnić autostref od AHK itp. Wczoraj gości latał admini mieli to gdzieś XD. Sam dziś zrobiłem sobie swój plik AHK i robiło mi usless strefy. Na czysto robię lepsze ssj (Tak przyznaje się jak chcecie to dajcie mi bana idk)

Druga Jak osoby które mają 13 lat i nie przeszli mutacji mają mutować osoby które mają taki sam głos xD?

Trzecia rzecz @ mayor Taryfikator chyba każdego obejmuje? $2.15 Zabronione jest chodzenie po teksturach mapy. [Upomnienie/slay/kick/Ban 30min - 1h]

@ DwaPalceWNatlce no właśnie i w tym jestem problem jeśli dla ciebie osoba która robi 300 stref w runie na 10s to coś normalnego XDD 

@ mayor z tego co zauważyłem jesteś osobą która lubi się wywyższać and innymi, jeśli myślisz że jesteś lepszy niż jakikolwiek gracz jesteś w błędzie, jesteś według mnie  dzieckiem który próbuje się pochwalić swoimi nowymi zabawkami ale większość osób się tobą nie interesuje <3

• Lubię to! 4
  • Uwielbiam 2
Opublikowano

Byłem na serwerze i pisałem w sprawie skargi na katujemy.eu. Usłyszałem że gracz Shu ma cheaty. Oglądałem gracza lecz nie byłem pewnie czy ma cheaty. Napisałem w tej sprawie do Vasti aby na demku zobaczyła czy gracz oszukuje. Następnie napisałem też do innego admina który stwierdził że gracz nie posiada wspomagaczy. 

• Haha 1
  • Przykro mi 2
  • Zasłużony
Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

kosz.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.