Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick oskarżyciela: incRe.
Nick oskarżonego: Smok
IP lub SID oskarżonego: Jest Adminem, więc bez problemu znajdziecie jego SID.

Data i czas zdarzenia: Dziś tj. 22.02.2019 godzina ~ 23
Przebieg sytuacji: Dzień jak co dzień gra na serwerze, dostałem turbo hs'a od pewnego gracza. Szybko sprawdziłem go w tabeli - miał 1. czy tam 2. lvl w cs oraz pusty profil Steam.  Zszedłem na spec, żeby sprawdzić, czy koleś nie ma cheatów i ewentualnie zgłosić go na u@. Po jednej rundzie - koleś, którego oglądam dostaje perma za cheaty, zdążyłem tylko powiedzieć, że "akurat go oglądałem" i zaraz po tym ja dostaje kicka (?) z powodem "zakaz siedzenia na spectcie".  Po ponownym wejściu na serwer pytam kto mnie zkickował, dowiedziałem się, że to właśnie Smok a siedzenie na spec jest "odgórnie" zakazane mimo, że rubryki o tym nie ma w regulaminie. Dodał jeszcze, że kiedy jest sytuacja, że koleś cheatuje ja nie mogę zejść na spec, żeby go sprawdzić (ewentualnie nagrać demko jak już to robiłem) tylko siedzieć na arenie i tracić punkty. Zabawna sytuacja, mimo że 1-2 mapki temu jeden z graczy uparcie wchodził na tekstury i pomimo uwag graczy (sam napisałem na u@ o nim 2 razy) Adminom, których było +/- 4 na serwerze nie chciało się zejść na spec, żeby kolegę sprawdzić. Według mnie Smok nadużył praw Admina co jest głównym powodem skargi.
Dowody:

Demko z mapy:

Cytat

EDIT:

@ Smok jak mogę napisać, czy ktoś ma cheaty nie wiedząc czy rzeczywiście je ma? Napisałem  na u@ z pytaniem kto mnie zkickował, chciałem otrzymać uzasadnienie Twojego czynu, które jak opisałem powyżej według mnie jest śmieszne. I tak na początku dowiedziałem się od bodajże "Fannotha" (przepraszam, jeśli napisałem nick źle), że Ty użyłeś na mnie komendy sm_kick. (być może nie usłyszałem Cię wcześniej). I wytłumacz mi proszę w jaki sposób bez wchodzenia na spec, mam rzeczywiście sprawdzić czy ktoś jest odpalony?
Opublikowano

Jesteś traktowany jak AFK zajmujesz tylko miejsce innym graczom. Od siedzenia na spect jesteśmy my a  komenda u@ służy do reportowania owych przewinień. Dostajemy dużo zgłoszeń od niedzielnych graczy, więc nie oczekuj, że twoje zgłoszenie jest ważniejsze od innych, bo tak nie jest oraz nagminne używanie u@ w celu rozmowy z nami w tym nie pomaga. Gracz został zbanowany za owe przewinienie zarówno jeden jak i drugi. Poza tym nie dowiedziałeś się od kogoś, tylko zapytałeś i odpowiedź uzyskałeś ode mnie w sprawie kicka.  Prowokacja jest twoją specjalnością, twoje komentarze i pouczenia oraz styl rozmowy do każdego. Wspomnę tutaj również o obrażaniu innych graczy, gdy nie ma nikogo z administracji, a wątek tych śmiesznych skargach na forum to już pominę :). Świat nie kręci się tylko wokół Ciebie ani nie jesteś jego pępkiem. Starasz się wprowadzić chaos, na twoje nieszczęście, niestety, nieskutecznie. 

Opublikowano

Zapoznałem się z całą sytuacją, na Twoje nieszczęście skargę oddalam.
Dostępny jestem praktycznie 24/7 i non stop dostaję wiadomości na Twój temat, głównie chodzi o Twoje zachowanie, prowokowanie i to że żyjesz na arenie jakby należała do Ciebie. Kontrola i ewentualnie sprawdzanie graczy podejrzanych to rola administracji i nie możesz od tak przechodzić na spec (zajmując miejsce innym cytując Smoka) od tak w tym oto celu. 
Jeśli Twoje podejście się nie zmieni zaczniesz otrzymywać upomnienia bądź kary adekwatne do Twojej postawy.
Temat zamykam, dziękuje za poświęcony czas.

• Uwielbiam 1
  • 4 lata później...
Opublikowano

Temat w archiwum.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.