Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: nuway

Nick podejrzanego: ilyad

STEAM ID podejrzanego: STEAM_0:1:114183200

Rodzaj cheata: wh

Data/Mapa: dzisiaj, am grass i am_dust 64

Serwer (mod): Arena

Dowody: 
am grass" http://550.gotv.pro/srv55912/auto0-20190221-172905-1656632327-am_grass2_KAT_x-_______Katujemy.eu___Arena_1v1_____128_TK______ws__knife_____Unikat__1shot1kill.pl.dem.zip

3;05 wcelowal sie w idealne miejsce + peak XD 
4;52 wcelowanie w srodek mapy, co wedlug mnie jest dziwne + magic flick
5;31 peak na typa

5;52 znowu

8;15 ogladac do momentu zabicia

8;55 wczesniej nie spojrzal na lewo, teraz wcelowany

11;35 znowu wcelowanie na srodek zeby moc zrobic flicka i miec czas na reakcje, malo legitne

12;05 znowu

12;35 prefire

13;00

--------------------------------------------------------------------------------

druga mapka, tutaj mozna ogladac bez rozpiski, dam tylko te najciekawsze momenty 

http://550.gotv.pro/srv55912/auto0-20190221-174818-854302965-am_dust_64_KAT_x-_______Katujemy.eu___Arena_1v1_____128_TK______ws__knife_____Unikat__1shot1kill.pl.dem.zip
1;15 wcelowany w strone typa

1;55 czeka na goscia

2;19 polecial skanik

2;50 x d <- ogladac do momentu zabicia, jego jechanie celownikiem po modelach i szybki refleks jest malo legitne

3;29

4;08 skanik 

4;15

5;00 celownik za gosciem ajj

6;00 jak wrocil celownikiem za typem x d

6;35

7;10 X DDDDD

7;50

• Lubię to! 3
Opublikowano

1.Demo

(-)3;05 wcelowal sie w idealne miejsce + peak XD 
(-)04;52 wcelowanie w srodek mapy, co wedlug mnie jest dziwne + magic flick
(-)5;31 peak na typa

(-)5;52 znowu

(+)8;15 wcelowanie się odrazu w przeciwnika + niesamowicie szybki strzał

(+)8;55 wczesniej nie spojrzal na lewo, teraz wcelowany

(-)11;35 znowu wcelowanie na srodek zeby moc zrobic flicka i miec czas na reakcje, malo legitne

(-)12;05 znowu

(+)12;35 prefire

(-)13;00

(+)16:05 wcelowanie się z awp odrazu na boxy tam gdzie jest przeciwnik, inne miejsca miał w głębokim poważaniu 

2.Demo + dopisane co nie co ode mnie 

(-)1;15 wcelowany w strone typa

(-)1;55 czeka na goscia

(+)2;19 polecial skanik

(+)2;50 x d <- ogladac do momentu zabicia, jego jechanie celownikiem po modelach i szybki refleks jest malo legitne

(-)3;29

(-)4;08 skanik 

(+)4:10 niesamowicie szybki strzał 

(-)4;15

(+)5;00 celownik za gosciem + niesamowicie szybki strzał

(+)5:53 wcelowanie się odrazu w boxa bez patrzenia na inne miejscówki, a i kolejny niesamowicie szybki strzał

(+)6;00 jak wrocil celownikiem za typem x d

(+)6;35 leciał modelowo przez boxy w przeciwnika 

(+)7;10 X DDDDD

(+)7;50 ty no tak dawno nie widziałem takiego typa, żeby leciał aż tak modelowo w gracza przez ściany + po kilku strzałach z obu stron przeciwnik poszedł środkowe boxy, podejrzany nie mógł wiedzieć, że tam jest ale jednak miał gdzieś ostatnią miejscówkę, w której się strzelał i wcelował się odrazu w środkowe boxy, gdy przeciwnik wychylał się w drugą stronę nagle podejrzany zaczął się patrzeć też w tą stronę, i tak z 10 razy

12:30 wcelowanie się od razu w przeciwnika 

(-) Legit

(+) Obv.

Jak dla mnie gościu jest do odstrzału, te piękne jeżdżenie modelowo na przeciwnika przez ściany, idealne info gdzie jest dany gracz w danym miejscu + co najlepsze dawno takiego chłopa nie widziałem, żeby miał taką reakcję boga no po prostu cudo, ale ostateczną decyzję zostawiam dla @ Lizus aka martini, @ happy., @ hot man.

Opublikowano

Po dłuższym zastanowieniu, zapoznaniu się z rozpiską UBT i własnym mozolnym przejrzeniu dowodów (problemy sprzętowe).
Uznaję gracza za winnego postawionym mu zarzutów.

• Lubię to! 1
Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

zbanowany.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.