Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick oskarżyciela:S3B3K
Nick oskarżonego:IMean
IP lub SID oskarżonego:

Data i czas zdarzenia:20.02.19
Przebieg sytuacji:Dobra typek nie umie nawet regulaminu i czytac chyba ;D to tak o gosc wchodzi na serwer prosi sie o rekomendacje graczy xDDDDDD a gracz o nicku chyba Saiyan jak sie nie myle pisze mu [nie wyp**dalaj] xD a IMean pisze moze grzeczniej bla bla bla i tak dalej IMean bez glosu na serwie dal Saiyanowi 100 min gaga ;D Ja ze IMean nie trawie ;D to mu pisze 
8. Wyzywanie, obrażanie innych - upomnienie / mute lub gag / ban od 10 min do 7 dni. A on do Mnie na to [nie jest napisane ze pierw upomnienie] to sie wkurwi... i pisze [Naucz sie cepie jeb**y regulaminu] To juz nie chodzi o Mnie bo wiem ze jestem wkurw*** ale ok ;D Niech pan IMean nauczy sie dobrze regulaminu a pozniej sie bierze za ADMINA ;D ZEGNAM OZIEBLE  
Dowody:

• Haha 4
  • Wow 1
  • Zasłużony
Opublikowano

Więc tak

Jeśli potrafisz czytać, choć w to wątpię w regulaminie wyraźnie jest, że mogę mu dać bana/gaga/muta itd od 10 minut do 7 dni.

Kiedy gracz napisał mi, że mam wypierdalać, ostrzegłem, pisząc "może grzeczniej?", a on odpisał "a admin jakis inny?". Otóż nie, gdyby napisał to do jakiegokolwiek gracza, to zrobiłbym to samo. :) Skoro gracz nie okazał żadnej skruchy oraz nie czuł się winny, to otrzymał tego gaga.

Co do Ciebie Sebastianie, Ty otrzymałeś ode mnie bana na 7000 minut, powodem bana jest brak kultury, który możemy ujrzeć na tych logach:

:s3b3k : Kurwa cepie jebany naucz sie czytac regulaminu" -to napisałeś na serwerze

Po otrzymanym banie napisałeś do mnie na PW ów wiadomości:

[17:02]
s3b3k:
    I co kurwo jeban umiesz tylko banowac?
    pecie jebany?

[17:02]
IMean :
    Skoncz plakac
    i sie kultury naucz

[17:03]
s3b3k:
    plakac to ty zaczniesz

[17:04]
IMean :
    czekam ;)

Każdy na serwerze i forum wie, że jesteś toksyczny, już raz otrzymałeś ode mnie bana za brak kultury, każda kolejna sytuacja z Twoim udziałem będzie karana coraz surowiej.

Masz ponad 20 lat, a Twój poziom kultury jest tak niski, że to aż śmieszne.

Może pora już dorosnąć :)?

Opublikowano

Ban zostaje, niestety byłeś już karany za podobne sytuacje i nie przyniosło to rezultatu przez co nakładane kary będą coraz większe.

Biorę pod uwagę również wiadomości prywatne wysyłane do @ IMean.

Następne występki mogą skutkować o wiele dłuższymi karami aż do całkowitego wykluczenia z areny.

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

zbanowany.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• 4 lata później...
Opublikowano

Temat w archiwum.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.