Mocarny Ptysiek. Posted February 18, 2019 Posted February 18, 2019 Witajcie moi drodzy, Standardowo. Kolejny poniedziałek, kolejna lupa. Tym razem weźmiemy pod celownik nową użytkowniczkę forum, która bardzo szybko dostała rangę opiekuna. Już wiecie o kogo chodzi? @ Vasti przygotuj się! #1 Bardzo zaangażowana dziewczyna, która Deathrun stawia ponad wszystko, poza mną. Pełna energii osoba, zabawna, wesoła, wzór do naśladowania człowieka korzystającego z życia. Kocham bardzo #2 Miła sympatyczna dziewczyna, pokryta zamszowym różowym chlorem #3 Na początku jakoś sceptycznie podchodziłem do Pauliny, ale potem okazała się być niesamowicie sympatyczną osobą. Dobry kumpel z niej. #4 Świetny opiekun serwera, notatki robi w zeszycie , zajebisty ma głos <3 #5 Miła i sympatyczna osoba. Przyjemnie się z nią rozmawia i gra na serwerze. Jest bardzo pomocna dla innych graczy oraz dba o serwer. #6 Paulinka jest osobą sympatyczną z cudownym głosem. Jej blond może zmylić, jest bardzo inteligentna i pracowita, niesamowity okaz. #7 Spokojna, miła, uczynna i zorganizowana.. Zawsze można z nią porozmawiać o wszystkim i o niczym. Ale nie polecam krytykować jej pracy, bo wtedy zdejmuje maskę i......... Dalej nie mogę mówić, bo się boje. #8 @ Vasti jest miła i nigdy się nie denerwuje chyba że ktoś ją wyprowadzi z równowagi. Jest bardzo aktywna na swoim serwerze, choć teraz wchodzi na niego już co raz mniej. Lubi sobie pośpiewać oraz chodzić na imprezy. #9 Znam się z nią chyba 2 lata (ona mówi, że rok ale idk) jej jedyną prawdziwą miłością jest Kaneki. Widzimy się na tym IEM'ie w 2019 XD? #10 Na imię ma Paulina, szybko nawiązuje nowe znajomości, posiada spory dystans do siebie, ma fajny zeszyt XD 2 1 5
Deserved Ves Posted February 18, 2019 V.I.P Donor Woman Deserved Posted February 18, 2019 Ooo jak słodko Dziękuję @ Karcok nie mam pojęcia @ Karcok 2 wiadomo 1
Legend Karcok Posted February 18, 2019 Sponsor Legend Posted February 18, 2019 @ Vasti Zgaduj które moje chamie xD @ Vasti Znasz moje samopoczucie i zakręcenie, strzelaj! :D
Recommended Posts