Durus Posted February 15, 2019 Posted February 15, 2019 Co wykonać?:Tło na forum Napisy: chciałbym, Aby byl na nim mój nick Napisany czerwonym koloremInformacje Dodatkowe: Dowolność wykonawcyTematyka: Dowolność Wymiary: Tak , aby bylo idealne na tlo.Link pomocniczy: ----
gandziarz Posted February 15, 2019 Posted February 15, 2019 Hej, mam coś takiego, ustaw i sprawdź na profilu. 1
gandziarz Posted February 15, 2019 Posted February 15, 2019 no to jest problem, forum nie scaluje obrazów albo nie wiem co, czak poddał taki wymiar, ale ja też nie mogę żadnego konkretnego znaleźć jedyną opcją narazie jest wielkie tło bez napisu z neta.. bo cokolwiek zrobię to jak u Ciebie będzie pasować to na kogoś ekranie będzie nie pasować. Poszukam infa na temat tego rozmiaru :< wg. innych wszystko pasuje więc to jest problem z twoim XP. innym wygląda tak jak u mnie teraz. chociaż u mnie jest idealne, to może coś z twoim windowsem umarłym XP'kiem? :D
Durus Posted February 15, 2019 Author Posted February 15, 2019 20 minut temu, gandziarz napisał: no to jest problem, forum nie scaluje obrazów albo nie wiem co, czak poddał taki wymiar, ale ja też nie mogę żadnego konkretnego znaleźć jedyną opcją narazie jest wielkie tło bez napisu z neta.. bo cokolwiek zrobię to jak u Ciebie będzie pasować to na kogoś ekranie będzie nie pasować. Poszukam infa na temat tego rozmiaru :< wg. innych wszystko pasuje więc to jest problem z twoim XP. innym wygląda tak jak u mnie teraz. chociaż u mnie jest idealne, to może coś z twoim windowsem umarłym XP'kiem? :D To takie czarne na dole to ma byc? jak tok to jest wszystko ok 16 minut temu, needyy; napisał: PNG: GIF: (Daj znać czy dobrze) Jak takie czarne na dole ma być to jest kk
Durus Posted February 15, 2019 Author Posted February 15, 2019 2 minuty temu, needyy; napisał: Jakie czarne? XD SS @ gandziarz Pokazuje taki czarny pasek xD Jak to tak ma byc to jest wszystko kk xD EDIT od @ needyy;: Ma być
Durus Posted February 16, 2019 Author Posted February 16, 2019 Wykonane dziękuję wszystkim, którzy chcieli i wykonali moje zlecenie. Do zamknięcia. 1
Recommended Posts