Koz$4k :d XD Posted February 15, 2019 Posted February 15, 2019 - Nick, na którym grasz : Koz$4k :d- Link do Twojego GT (gametracker) : https://www.gametracker.com/player/Koz%244k %3Ad/145.239.20.86:27125/- Znajomość AMX (1/10) : 8/9- Ile masz lat : 17- Steam ID : STEAM_0:0:442824642- Czy byłeś kiedyś karany na Katujemy.eu? : Tak byłem karany za wyuczonego Bunny Hopa- Akceptujesz obowiązkową składkę? (11.07 zł) : tak, oczywiście- Dlaczego to właśnie Ty powinieneś zostać adminem? (minimum 3 zdania) właśnie przenoszę się z innej serwerowni żeby grać tutaj na Katujemy , jestem osobą miłą , kulturalną i sympatyczną , jestem chyba nawet dość lubiany na serwerze xd a w sprawie gt to spokojnie nabije dużo godzi w krótkim czasie :)
szoki to marka Posted February 15, 2019 Posted February 15, 2019 Na Nie - GT zerowe praktycznie - Posiedź trochę dłużej, a nie od razu składasz podanie - No ta aktywność na forumm... Praktycznie Cię nie widać, a od admina wymaga się zaglądania W skrócie... Posiedź trochę, daj się poznać, pokaż że Ci zależy... Te GT popraw i zapraszam do podania za tydzień ;) Potrzebni są admini
DING DONG Posted February 15, 2019 Posted February 15, 2019 Na razie raczej na nie, daj się poznać i posiedź dłużej: - GT, wierzę że do zrobienia + AMX - nie spełniasz wszystkich wymagań + kulturalny, sympatyczny
Legend Karcok Posted February 15, 2019 Sponsor Legend Posted February 15, 2019 Na NIE. Tak jak napisał @ shokuŚ - GT bardzo słabe - Forum - "właśnie przenoszę się z innej serwerowni żeby grać tutaj na Katujemy" Odczuwam w takim razie, że przychodzisz tutaj tylko po admina...... "- Czy byłeś kiedyś karany na Katujemy.eu? : Tak byłem karany za wyuczonego Bunny Hopa" ? Nie kumam tego za bardzo (Ironia?) Posiedź z nami jeszcze troszkę i wtedy złóż podanie, pokaż że ci zależy. 1
Zawiszak? Posted February 15, 2019 Posted February 15, 2019 Nie no ziomeczku GT Słabe nadrób zaległośći bo na tą chwile podanie Odrzucam :) 1
Zawiszak? Posted February 15, 2019 Posted February 15, 2019 ●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●● Ponowne podanie możesz złożyć po upływie 7 dni. Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom.
Recommended Posts