Jump to content
Turniej CS2 1vs1 ×

Recommended Posts

Posted

- Nick, na którym grasz : Koz$4k :d
- Link do Twojego GT (gametracker) : https://www.gametracker.com/player/Koz%244k %3Ad/145.239.20.86:27125/
- Znajomość AMX (1/10) :   8/9
- Ile masz lat : 17
- Steam ID : STEAM_0:0:442824642
- Czy byłeś kiedyś karany na Katujemy.eu? : Tak byłem karany za wyuczonego Bunny Hopa
- Akceptujesz obowiązkową składkę? (11.07 zł) : tak, oczywiście
- Dlaczego to właśnie Ty powinieneś zostać adminem? (minimum 3 zdania) właśnie przenoszę się z innej serwerowni żeby grać tutaj na Katujemy , jestem osobą miłą , kulturalną i sympatyczną , jestem chyba nawet dość lubiany na serwerze xd a w sprawie gt to spokojnie nabije dużo godzi w krótkim czasie :) 

Posted

Na Nie

- GT zerowe praktycznie

- Posiedź trochę dłużej, a nie od razu składasz podanie

- No ta aktywność na forumm... Praktycznie Cię nie widać, a od admina wymaga się zaglądania

W skrócie... Posiedź trochę, daj się poznać, pokaż że Ci zależy... Te GT popraw i zapraszam do podania za tydzień ;) Potrzebni są admini

Posted

Na razie raczej na nie, daj się poznać i posiedź dłużej:

- GT, wierzę że do zrobienia

+ AMX

- nie spełniasz wszystkich wymagań

+ kulturalny, sympatyczny

• Legend
Posted

Na NIE. Tak jak napisał @ shokuŚ

- GT bardzo słabe

- Forum

- "właśnie przenoszę się z innej serwerowni żeby grać tutaj na Katujemy" Odczuwam w takim razie, że przychodzisz tutaj tylko po admina......

"- Czy byłeś kiedyś karany na Katujemy.eu? : Tak byłem karany za wyuczonego Bunny Hopa" ? Nie kumam tego za bardzo (Ironia?)

Posiedź z nami jeszcze troszkę i wtedy złóż podanie, pokaż że ci zależy.

• I love it 1
Posted

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

podanieodrzucone.png

Ponowne podanie możesz złożyć po upływie 7 dni.

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.