Jump to content
Nowe serwery? - Zagłosuj w ankiecie ×
EVENT WIELKANOCNY ×

Recommended Posts

Posted

Nick: ¦✯♣ReliX♣✯¦ 
Imię: Łukasz
Staż na serwerze: -------
Doświadczenie: Jestem obecnie adminem na Arenkach oraz na Mirage/Dust 2 oraz pół roku temu byłem adminem na serwerze Only Awp na innym forum ;D
Znajomość sourcemoda [0/10]: 8/10
Czy byłeś/aś już adminem?: Tak jestem obecnie na Arenkach oraz na Mirage/Dust 2
Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: 2-3h dziennie
Dlaczego Ty?: Jestem komunikatywny, mam doświadczenie, wiem jak sobie radzić z graczami. Staram się pomagać wszystkim jak tylko mogę. Wiem, jak wygląda praca admina. Biorę czynny udział w życiu forum i serwera. 
Posiadasz mikrofon?: Oczywiście
Kontakt: Steam, forum, facebook, tel, ts
SteamID: STEAM_1:1:210796110

Posiadasz konto prime?: Tak
Akceptujesz regulamin admina?: Tak
Akceptujesz regulamin serwera?: Nie ma go jeszcze ale jak będzie to go przeczytam i się z nim zapoznam

Akceptujesz regulamin forum?: Tak

Czy zapoznałeś się z taryfikatorem banów?: Nie ma go jeszcze ale jak będzie to go przeczytam i się z nim zapoznam

Posted

Ty se jaja robisz czy co ?

Na Nie

-nieogarnięty

-na pewno nie masz sm na 8/10 jak ty nie wiesz nawet jak napisać na chacie adminów...

-pchasz się wszędzie gdzie tylko popadnie, a nie ogarniasz nawet 2 rang aktualnych

-podanie napisane z kolana

Pchasz się na kolejnego admina będąc na urlopie ? no niezle

• Like 1
  • Haha 1
  • I love it 1
Posted
6 minut temu, AVE GraBeK napisał:

Ty se jaja robisz czy co ?

Na Nie

-wiek (niedojrzałość wiekowa)

-nieogarnięty

-na pewno nie masz sm na 8/10 jak ty nie wiesz nawet jak napisać na chacie adminów...

-pchasz się wszędzie gdzie tylko popadnie, a nie ogarniasz nawet 2 rang aktualnych

-podanie napisane z kolana

Pchasz się na kolejnego admina będąc na urlopie ? no niezle

@ AVE GraBeK wiem jak napisać na czacie adminów a urlop jutro mi sie kończy więc nie wiem o co ci chodzi to jest forum jak masz coś do mnie to nie wyżywaj sie na forum

Posted
28 minut temu, Animal napisał:

@ AVE GraBeK wiem jak napisać na czacie adminów a urlop jutro mi sie kończy więc nie wiem o co ci chodzi to jest forum jak masz coś do mnie to nie wyżywaj sie na forum

Prywatnie nic do ciebie nie mam, bo nie zrobiłeś mi nic więc poco mam się wyżywać na tobie, i to jeszcze na forum. Piszę o tobie w podaniu to co myślę i to co zaobserwowałem przez ostatni czas, zresztą nie tylko ja tak twierdzę. W ostatnich tygodniach złożyłeś z 5 podań jak nie więcej (łącznie z tymi odrzuconymi), przystopuj z tymi podaniami, bo aktualnie masz już 2 adminy na dwóch różnych serwerach, i do tego piszesz teraz kolejne podanie, dla mnie trochę to bez sensu jest, bo jeśli nawet by cię przyjęli to i tak byś szybko stracił admina jak nie tego, to któregoś z tych bo nie chce mi się wierzyć, że przez tydzień czasu wyrobisz wszystkie 3 normy tygodniowe admina. A z tym chatem to z palca sobie tego nie wyssałem + było jeszcze kilka takich akcji, ale podałem tylko jeden przykład :)

• Haha 1
Posted

+/- wiek,

+forum,

-podanie (porażka),

Nie chcę mi się tu za bardzo rozpisywać ale zupełnie popieram wypowiedź Grabka. Składasz już podanie chyba na 4 serwer,a jak sprawdzam twoje GT to nie jest one dobre nawet na tych obu gdzie jesteś adminem.Dobra jesteś na urlopie ale jest to któreś podanie z rzędu gdzie na nim jesteś. Żarty żartami ale ja bym cię nie przyjął.

Podsumowując  jestem na NIE

• Haha 1
Posted

NA NIE

-Urlop i chyba 4/5 podań w tym czasie (X D)

+/-wiek

-Podanie jest po prostu brzydkie 

• Deserved
Posted

Na Nie

- nie potrafisz przyjąć krytyki na klate.

- sm 

- gametracker'a już na spokojnie można wbijać, więc staż już można dawać na minus 

• Sad 1
Posted

Na NIE

- Nieogarnięty

- Straszne wątpliwości co do SM 

- Od około dwóch tygodni nie potrafisz się wywiązać z obowiązków na mirage/dd2 a próbójesz szczęścia już na trzecim serwerze.

Posted

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

podanieodrzucone.png

Ponowne podanie możesz złożyć po upływie 7 dni.

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.