Frequenter KubeN Posted February 13, 2019 V.I.P Frequenter Posted February 13, 2019 Nick: KubeN™ Imię: Jakub Wiek: 16 Staż na serwerze: https://cache.gametracker.com/player/KubeN™/145.239.19.205:27015/ nowy serwer i brak czasu w ostatnich 2 dniach Doświadczenie: Admin na 1vs1 Znajomość sourcemoda [0/10]: podszkolilem się trochę i myślę, że 5/6 Czy byłeś/aś już adminem?: Tak Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: Biorąc pod uwagę,, e jest to serwer AWP, na którego naprawdę długo czekałem, norma będzie zrobiona zawsze Dlaczego Ty?: Kiedyś posiadałem już admina na only awp i sprawdzałem się dobrze, przesiadywałem dlosc długo na serwerze, bo sprawiało mi to sporo frajdy. Zwłaszcza przez ferie myślę, że będę mieć sporo czasu Posiadasz mikrofon?: Tak Kontakt: steam, fb SteamID: STEAM_0:1:180099156 Posiadasz konto prime?: Tak Akceptujesz regulamin admina?: Tak Akceptujesz regulamin serwera?: Tak Akceptujesz regulamin forum?: Tak Czy zapoznałeś się z taryfikatorem banów?: Tak 1
Mentoselele Posted February 13, 2019 Posted February 13, 2019 Jestem na TAK +doświadczenie, +/- wiek, +/- sm Osobiście cię nie znam i nawet nie rozmawialiśmy ale wydajesz się ogarnięty. Kiedy nie wbije na serwer to na nim jestes. Dodatkowa para rąk zawsze się przyda!
Legend Karcok Posted February 13, 2019 Sponsor Legend Posted February 13, 2019 Dajmy szansę ;) +/- Wiek + Aktywność na forum + Chęć pomocy + Co jak co, aktualnie są zapotrzebowania na adminów - Przy podaniu mogłeś więcej popracować, ale to tylko szczegół. Jestem za okresem próbnym.
Mocarny Ptysiek. Posted February 14, 2019 Posted February 14, 2019 ●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●● Proszę o kontakt na TeamSpeak 3, w celu dokończenia rekrutacji. Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 1
Recommended Posts