Zefr Posted February 13, 2019 Posted February 13, 2019 - Nick, na którym grasz : Zefr - Link do Twoje GT (gametracker) : https://www.gametracker.com/player/Zefr/145.239.20.86:27125/- Znajomość AMX (1/10) : 5-6/10- Ile masz lat : 17- Steam ID : STEAM_0:1:193496883- Czy byłeś kiedyś karany na Katujemy.eu? : Tak dawno temu za txt.- Akceptujesz obowiązkową składkę? (11.07 zł) : Oczywiścię (mogę nawet więcej dać na reklamy serwera)- Dlaczego to właśnie Ty powinieneś zostać adminem? (minimum 3 zdania) : jestem osobą godną zaufania oraz jestem dość rozpoznawalny i lubiany na serwerze (nie mówię, że każdy mnie lubi). Moje GT jest zerowe, ale zobaczcie na czas spędzony na serwerze. Osoby, które mnie znają wiedzą, że moge nadrobić GT w kilka dni. Sprawowałem już funckję admina na innych serwerach i nie było zemną żadnych problemów. Główną rzeczą jaką moge zaproponować jest mój czas wolny, którego ostatnimi czasy mam baardzo dużo. Liczę na pozytywne rozpatrzenie mojego podania. Byłbym wdzięczny za nadanie mi tej szansy :D. Pozdrawiam Kefir :). patataj extrema shokus, wasze zdanie sie nie liczy :D, ale nie zabronie wam wyrazac opini. extrema co do forum nie wiesz jaka jest sytuacja to wez sie nie odzywaj oraz nie odpowiadaj na podania do serwera, na ktorym nie grasz XD 3 1 1
szoki to marka Posted February 13, 2019 Posted February 13, 2019 No zaczynamy tą karuzelę śmiechu A więc na NIE -Aktywność w ostatnim czasie jest minimalna, raz jesteś, raz nie -Skoro możesz poprawić te GT to pokaż że Ci zależy, a nie składasz podanie i dopiero chcesz je ogarnąć -Nie było z Tobą żadnych problemów na innych sieciach? To chyba bez powodu nie wyleciałeś z permem na innym forum, co? Banik na innym forum i już wracasz? (pisałeś pożegnanie i nagły comeback?) Pokaż że Ci zależy, posiedź trochę, napraw tą aktywność, a wtedy zmienię zdanie. Adminów potrzeba, a to nie znaczy że trzeba brać kogo popadnie ;) 5
Patataj Posted February 13, 2019 Posted February 13, 2019 Jestem na ..... NIE ! Może poprawiłeś Kulture ale reklamowanie Innych serwerów to juz jest coś ;D -TAK jak kolega napisał ! -Napisał prawdę raz jesteś Raz nie ? - Popraw to a może będziesz miał szanse nigdy się nie poddawaj !!! Pamiętaj :) 1
EXTREMAAAAA Posted February 13, 2019 Posted February 13, 2019 Nie, powód prosty i banalny "sory musze isc na drugie forum" takich ludzi zdecydowanie nie trzeba, ale dopełniając formalności przedstawię jeszcze kilka argumentów: - podanie - aktywność na forum - aktywność na serwerze - wiek, za którym stoi ogromny brak dojrzałości - niedawno się żegnałeś, a teraz wracasz? Co to jakiś powrót herosa do swojego mitycznego świata? Z resztą zgadzam się w pełni z @ shokuŚ, banik poleciał i wracasz z podkulonym ogonem? Spróbuj sił na innym forum, może tam Cię przyjmą. Tylko nick zmień, bo wiesz, zostawiasz ślady, morda. 4 1
Guest Posted February 13, 2019 Posted February 13, 2019 No sorry mordko, ale wszystkie prawie kuleje: - mała aktywność forum, - prawie zerowe GT, - to podanie wygląda, jakby było pisane na kolanie.
Zawiszak? Posted February 13, 2019 Posted February 13, 2019 Dodam od siebie że -Reklamowanie sieći - Nie dorosłeś do admina - Zero aktywnośći 2 1
Zawiszak? Posted February 13, 2019 Posted February 13, 2019 ●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●● Ponowne podanie możesz złożyć po upływie 7 dni. Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom.
Recommended Posts