Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: klatuwa

Nick admina banującego: Gocha

Data/Mapa: DD2 11.02

IP/SteamID: STEAM_0:1:8299265

Serwer (mod):   dededwa                            

Opis sytuacji: zabijam

Wycinek z konsoli:
[AMXBans] ===============================================
[AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze!
[AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Katujemy.eu
[AMXBans] Powod: 'Czitowanie'
[AMXBans] Dlugosc bana: 'permanentnie'
[AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:1:8299265'
[AMXBans] Twoje IP: ''
[AMXBans] ===============================================

dobra przerabiałem to już tysiąc razy, wiem że UB nie będzie ale chce zobaczyć jak rozpisujecie

ty nie obchodzi mnie ta notka moderacyjna moze mnie jeszcze warnem bedziesz straszyc

macie to rozpisac a reszta mnie nie obchodzi pozdro WIELKIE PANY na każdej sieci to samo

EDIT v2  warn za "prowokację" XD, sami sobie opinie wyrabiacie, keep goin' czekam na więcej hahahaha

• Legenda
Opublikowano

Na upartego nawet nie musiałabym Cię rozpisywać, ale się trzymam regulaminu. Dema kręcone przeze mnie, żeby nie było niedomówień, że niby zlagowane. Link do pobrania: https://www57.zippyshare.com/v/xIq9onoD/file.html 

Poleci rozpiska z 3 dem. Teoretycznie mogłabym rozpisać każdą akcję z tych demek, ale nie widzę w tym sensu.

Klatuwa1.dem

13:09 - 13:15 - na pierwszy ogień pójdzie najciekawsza akcja. Głowa na fleshu, nie miałeś prawa widzieć, gdzie stoi przeciwnik, a tym bardziej zabić go hs. 
13:17 - 13:22 - no też pięknie, aż się dowierzać nie chce.

Klatuwa2.dem 

15:05 - 15:12 - idealny strzał na głowę gościa na długiej, w spowolnieniu wygląda to bardzo ciekawie.
17:55 - 18:14 - ledwo było mu widać tę głowę, ponieważ był w smoke, a Ty oczywiście oddajesz idealny strzał. Później kolejne dwie pestki oraz dwa zabicia.

Klatuwa3.dem

24:42 - 24:49 - zabiłeś jednego, odwróciłeś się i władowałeś banię kolejnemu, jak zwykle pestką. Czas reakcji wprost wyśmienity.
24:58 - 25:03 - magia - Ty na midzie, a oni na longu - znów dwie pestki, jedna za drugą - dwa HS.

Miałam przyjemność grać już z osobami, które swoim stażem w cs'a przewyższają większość graczy. Nawet oni nie bili takich głów. 
Dziwisz się, że Cię wszędzie banują? Wyrzuć syf z pliku i naucz się kultury. Z tym rozkazywaniem chyba coś Ci się pomyliło, nie-kolego. 
I tak masz daleko werdykt, bo chciałeś jedynie zmarnować czyjś czas, więc również dobrze sama mogę podjąć decyzję. 

(Nie) do widzenia. 

• Uwielbiam 3
Opublikowano
1 godzinę temu, Gosia ?! napisał:

Na rozpisanie mam jeszcze trochę czasu :) 
Temat będzie edytowany. 

ale Gosia tu nie ma czego rozpisywać to jest twój serwer i masz prawo gościa z niego wyrzucić, już nie działa takie coś jak blacklisted itd więc co mu po tym banie? Dostał perma i niech znika z tej sieci. Tylko niepotrzebnie będziesz tracić swój cenny czas na gościa, który i tak ma to głęboko w dupie. - Takie moje zdanie. 

• Lubię to! 1
Opublikowano
Przed chwilą, gandziarz napisał:

ale Gosia tu nie ma czego rozpisywać to jest twój serwer i masz prawo gościa z niego wyrzucić, już nie działa takie coś jak blacklisted itd więc co mu po tym banie? Dostał perma i niech znika z tej sieci. Tylko niepotrzebnie będziesz tracić swój cenny czas na gościa, który i tak ma to głęboko w dupie. - Takie moje zdanie. 

poczekaj, niech rozpisze, takie są procedury :D Sami je sobie narzucili to niech przestrzegają

• Legenda
Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

zbanowany.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.