MalaKsiezniczka Posted February 10, 2019 Posted February 10, 2019 Twój nick:Ksiezniczka Nick admina banującego:MasterFiks Data/Mapa: 10.02.2019 - 11:02:04 CSGO-cache IP/SteamID:'STEAM_1 : 0 : 1861648718 Serwer (mod):CS;GO Jacpot Opis sytuacji:Gram sobie gram tam miałam staty 25/4 czy coś takiego celuje z awp patrze sie do tyłu czy kto mi nie robi pleców i po chwili dostaje bana Powód WH a że ja nie mam żadnych czitów to pisze odwołanie. Wycinek z konsoli: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : Ksiezniczka [AMXBans] Powod : ' WH ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Katujemy.eu [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_1 : 0 : 1861648718 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 46.77.200.233 ' [AMXBans] ======================================== 1 1
Mocarny Ptysiek. Posted February 10, 2019 Posted February 10, 2019 @ MasterFiks zapraszam do rozpisania demka.
MasterFiks Posted February 10, 2019 Posted February 10, 2019 http://647636.hltv2.pukawka.pl/hltv-1902101048-CSGO_cache-1549792080-1549793400.zip2:40 - czekanie na przeciwnika po czym strzał w głowę6:55 - może i gościa słychać jednak celownik cały czas za nim podąża aż taki dobry słuch, że przez cały czas dokładnie wie gdzie się znajduje 7:00 - może i gość tupnął parę razy na tym balkonie ale ty idealnie wiedziałaś gdzie się zatrzymał jeszcze dobrze z main`a nie wyszłaś a już celownikiem leciałaś na gościa8:02 - to samo co w 6:55 celownik podąża za przeciwnikiem przez skrzynkę i zabija go gdy wychyla11:59 - zanim z tego A wychyliłaś na mida celownikiem już szłaś w stronę gościa 14:11 - (najważniejsza akcja gdzie byłem już można powiedzieć pewien tego wh) W momencie gdy z awp wychylasz na mida już przez skrzynki celujesz w gościa już zumm i gotowa do strzału! Jednak gość zamiast być na midzie okazał się być za ścianą (chyba to się garaż nazywa) (z ESP było to lepiej widoczne) ale żeby to zobaczyć wystarczy: 1. zatrzymać w 14:11 na Ksiezniczce 2. zmienić na kamerę swobodną 3. polecieć prosto według celownika i pyk 4. znajdujemy za ścianą (chyba w garażu) gościa w którego ksiezniczka jeszcze dobrze nie wychylając zza skrzynek już celowała, przybliżyła i była gotowa do strzału..:Pozdrawiam:. 2 1
`rage Posted February 10, 2019 Posted February 10, 2019 2:39 Wyczekanie mi się nie podoba. Wchodzisz później jako jedna z pierwszych osób na site i odpuszczasz zupełnie quada. b+ 3:43 Trzęsie jak szatan ale uznałem że to wina hltv. 7:00 kroki słychać.. wcelowanie w miejscówke takie... powiedziałbym że dosyć dziwne. Porównywałem to z podobną sytuację w 0:35. W obu przypadkach nie ma sprawdzania miejscówek, wyjście na model + 7:46 odwracasz sie od flasha którego nie masz prawa widzieć ani słyszeć, wcześniej nie widziałem u Ciebie takiego zwyczaju. b+ 7:50 znowu, odwrót przed usłyszeniem jakiegokolwiek dźwięku + 8:02 nie sprawdzasz quada pod drzwiami, czekasz na wychylke z bsa. + 10:21 tak samo jak w 2:39 +/- 10:59 przed wychyleniem słychać strzały z mki z tłumikiem. Można bezpiecznie założyć że przeciwnik skraca highwaya i nie ma go w connectorze. Kolega z drużyny wchodził na elektryka więc resp ct był kryty. b- Sprawdzanie miejscówek u Ciebie leży. Dla mnie WH lub esp. @ Gosia ?! pisała że jeszcze zajrzy jak wróci. 1 1
Legend Gosia ?! Posted February 10, 2019 V.I.P Donor Legend Posted February 10, 2019 Wyszła po prostu znajomość administracji. Na DD2, gdy sprawdzałam księżniczkę, to nie było mowy o cheatach, bo wiedziała, że jest na serwerze osoba z flagami. Na Jackpocie tej znajomości najwidoczniej zabrakło, chociaż pewnie w połowie musiała zobaczyć, że jest obserwowana przez @ MasterFiks, bo coś słabiej zaczęło iść. Pominę szejki, które zdarzały się dosyć często przez pół mapy, bo faktycznie może być to wina dema, chociaż podczas jednej akcji zastanawiałam się czy aby na pewno. Akcje, które podał @ `rage + niektóre ode mnie: 2:39 - wyczekała, zanim gracz wychylił, to powoli celownik przeszedł wprost na jego głowę, gdyż kucał. Jak dla mnie mocno spalone. -2:55 - akcja ode mnie: mierzona głowa już przez ścianę, idealne rozeznanie. - 3:43 - w pewnym momencie ten szejk trwał tak długo, że nie ma mowy o winie hltv (porównuję do reszty, które również były w tej mapie). - 7:00 - owszem, słychać kroki, ale dokładna znajomość położenia gracza jest według mnie wręcz magiczna. - 7:46 - to już w ogóle dobra akcja ;D Poleciały dwa fleshe, pewnie gdzieś na bs, a zbanowana się od nich odwraca. - 9:19 - 9:35 tę akcję dołożyłam od siebie. Jest dosyć dziwna, ponieważ wielu innych graczy pierwsze zabiliby przeciwnika, który go atakuje, a dopiero później cofnęli się po kolejnego. Drugiego nie miała prawa z początku słyszeć. Sama kroki usłyszałam dopiero, gdy podeszła pod skrzynkę, a księżniczka podchodziła na shiftcie wcelowana dużo szybciej. - 10:21 - @ `rage pisał o wyczekaniu, dla mnie jest to dosyć nienaturalne przerzucenie celownika i to jeszcze jedną pestką. - Zainteresowałam się sprawą, ponieważ jest to prawie niemożliwe, że zbanowało ją na DD2 trzech adminów poprzez ssy, więc również podejrzewali WH. W ogóle praktycznie nie sprawdza miejsc, no może dopiero później, gdy zauważyła MasterFiks'a na spect, bo musiało się wtedy gorąco zrobić :) 1 1 1
Legend Gosia ?! Posted February 10, 2019 V.I.P Donor Legend Posted February 10, 2019 ●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●● Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 1
Recommended Posts