Szl4chtaaa Posted February 9, 2019 Posted February 9, 2019 Witam, piszę w sprawię Bana Na Serverze CS 1.6 JACKPOT... Dostałem bana od ,,BlantomaN", niby za cheatowanie... Chciałbym wyjaśnić tą sprawę, ponieważ dostałem bana za nic... Gram na serverze juz dosyć długo, i takie coś mi się pierwszy raz zdarzyło... Pisałem do BlantomaNa żeby mi to wyjaśnił i podał powody bana, ale oczywiście zostałem olany... Mam nadzieję że znajdzie się jakiś administrator co podejmie próby wyjaśnienia tej sytuacji! Pozdrawiam Patryk! ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Nick : T69X Ip : 109.196.81.36 Steam id ; STEAM_0 : 1 : 473337862 ================================= Sytuacja wydarzyła się o 19:02 w dniu 09.02.2019r! ==============================================
czesio Posted February 9, 2019 Posted February 9, 2019 ●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●● Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom.
Recommended Posts