skr_v Posted February 8, 2019 Posted February 8, 2019 Nick: skr_v Imię: Miłosz Wiek: 16 Staż na serwerze: ~13h (744min) Doświadczenie: Półtora roku temu opiekun na CENZURA, później długo nie grałem na społeczności, ostatnio dość często. Znajomość sourcemoda [0/8]: 4, ale szybko się uczę :P Czy byłeś / byłaś już adminem?: Tak Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: 2 godziny, czasem mniej, czasem dużo więcej Dlaczego Ty?: Dużo haxów na serwerze, mało widzianej administracji. Myślę, że się przydam :) Dodatkowo po szesnastej ciągle online, więc gracze mogą pisać jak będzie hax :) Posiadasz mikrofon?: Tak Kontakt: /id/skrrr, ewentualnie fb mogę podać SID: STEAM_0:0:94717486 Posiadasz konto prime?: Tak Akceptujesz regulamin admina?: Tak Akceptujesz regulamin serwera?: Tak
Mocarny Ptysiek. Posted February 8, 2019 Posted February 8, 2019 Forum leży i kwiczy. Aktywność taka sobie - 7,5 h w ostatnim tygodniu po podliczeniu tych 20 minutowych wejść na serwer. Wiek - jako tako. Chęci i doświadczenie na plus. Zapotrzebowanie na adminów. Reasumując jestem za okresem próbnym.
Owner Dudnes Posted February 12, 2019 Owner Posted February 12, 2019 Ze względu na zapotrzebowanie przyjmuje na okres próbny 7 dni.
Owner Dudnes Posted February 12, 2019 Owner Posted February 12, 2019 ●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●● Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom.
Deserved MLK. Posted October 13, 2023 Sponsor Katowicz V.I.P Deserved Posted October 13, 2023 Temat w archiwum. Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu
Recommended Posts