Jump to content
Turniej CS2 1vs1 ×
Guest

Skarga na CalyJa

Recommended Posts

Posted

Twój nick: frz
Nick oskarżonego: @ CałyJa
IP/SID oskarżonego: -
Godzina i data zdarzenia: -
Mapa: -
Screeny/demo: -
Opis sytuacji: Sytuacja wygląda tak, że kolega po raz drugi już daje mi perma. Kolega nie dość, że nie potrafi rozpisać dema na co wskazuje to iż zamieszcza tylko linki do dem, to jeszcze banuje mnie po raz drugi i dopisuje sobie UWAGA CYTUJE BO TUTAJ WJEŻDŻA NIEZŁA POMPECZKA "Może i dostaniesz ub lecz pilnuj się na serwerze ;)".

Z tego co mi również wiadomo, to nie jest to pierwsza tego typu sytuacja, więc DOMAGAM SIĘ degradacji w/w admina.

Pozdrawiam serdecznie i cieplutko

@ Gosia ?! oznaczam żebyś przeczytała.

Posted

Czyli chcesz mi powiedzieć, że to nie Ty mi dałeś bana, ale wypowiadasz się za osobę od której go dostałem? Ok.

Posted
Przed chwilą, frz napisał:

Czyli chcesz mi powiedzieć, że to nie Ty mi dałeś bana, ale wypowiadasz się za osobę od której go dostałem? Ok.

Chce Ci powiedzieć że było nas 3 i każdy ma z różnych sytuacji demko na Ciebie ;) oraz to że twoje odwołanie mogę komentować oraz dostarczać dowody na twojego rzekomego " Skill'a" 

• Like 1
Posted
1 minutę temu, Palewroty napisał:

Skarga nie słuszna, ponieważ bana otrzymałeś odemnie.. Radzę sprawdzać bansa :P

Owszem ;) Link dałem Ci wyżej :) 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.