Guest Posted February 8, 2019 Posted February 8, 2019 Twój nick: frz Nick oskarżonego: @ CałyJa IP/SID oskarżonego: - Godzina i data zdarzenia: - Mapa: - Screeny/demo: - Opis sytuacji: Sytuacja wygląda tak, że kolega po raz drugi już daje mi perma. Kolega nie dość, że nie potrafi rozpisać dema na co wskazuje to iż zamieszcza tylko linki do dem, to jeszcze banuje mnie po raz drugi i dopisuje sobie UWAGA CYTUJE BO TUTAJ WJEŻDŻA NIEZŁA POMPECZKA "Może i dostaniesz ub lecz pilnuj się na serwerze ;)". Z tego co mi również wiadomo, to nie jest to pierwsza tego typu sytuacja, więc DOMAGAM SIĘ degradacji w/w admina. Pozdrawiam serdecznie i cieplutko @ Gosia ?! oznaczam żebyś przeczytała.
CałyJa Posted February 8, 2019 Posted February 8, 2019 Zobacz sobie kto Ci dał bana kolego ;) Potem składaj skargę.. http://bany.katujemy.eu/bans/42877.html Proszę ;) Widzisz gdzieś tam nick "CałyJa" ? No chyba jednak nie ; ) 1
Guest Posted February 8, 2019 Posted February 8, 2019 Czyli chcesz mi powiedzieć, że to nie Ty mi dałeś bana, ale wypowiadasz się za osobę od której go dostałem? Ok.
CałyJa Posted February 8, 2019 Posted February 8, 2019 Przed chwilą, frz napisał: Czyli chcesz mi powiedzieć, że to nie Ty mi dałeś bana, ale wypowiadasz się za osobę od której go dostałem? Ok. Chce Ci powiedzieć że było nas 3 i każdy ma z różnych sytuacji demko na Ciebie ;) oraz to że twoje odwołanie mogę komentować oraz dostarczać dowody na twojego rzekomego " Skill'a" 1
CałyJa Posted February 8, 2019 Posted February 8, 2019 1 minutę temu, Palewroty napisał: Skarga nie słuszna, ponieważ bana otrzymałeś odemnie.. Radzę sprawdzać bansa :P Owszem ;) Link dałem Ci wyżej :)
Guest Posted February 8, 2019 Posted February 8, 2019 W takim razie proszę zamknąć temat. @ Palewroty radzę nie używać nicku SP&KER :)
Recommended Posts