KACU Posted January 7, 2015 Share Posted January 7, 2015 Nick: S[T]A!K3R Imię: Patryk Wiek: 15 lat Staż na serwerze: W sumie gram od niedawna. Wróciłem na dd2, nie mam godzin, ale na pewno je nadrobię niedługo wolne to będzie grubo ponad 20h. Doświadczenie: Duże. Znajomość AMX [0/8]: 5-6/8 Czy byłeś / byłaś już adminem?: Tak, na sieci i nie tylko. Dlaczego Ty?: Adminów pełno, a nie grają, nie wejdą chociaż na 5 minut. Na serwerze pełno czitów...Myślę, że się przydam. Kontakt: STEAM/PW/GG STEAM: STEAM_0:1:65847929 Akceptujesz regulamin admina?: Tak. Akceptujesz regulamin serwera?: Tak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaśka Posted January 7, 2015 Share Posted January 7, 2015 Jestem na 100% tak. Aktywny, miły, pomocny. Spełnia wymogi. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MARTYNKA ^_^ Posted January 7, 2015 Share Posted January 7, 2015 No Brawo :D +Wiek +Steam +Amx +Miły +Pomocny Oczywiście że na TAK ! :) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demo :) Posted January 7, 2015 Share Posted January 7, 2015 Na tak :P Ogarnięty i wg :D 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
czlowiek renesansu Posted January 7, 2015 Share Posted January 7, 2015 hm.. ciężko stwierdzić jaką jesteś osobą.. na serwie grasz mało, no ale na forum się udzielasz. Trochę martwi mnie Twój wiek, jestem ciekaw jakie decyzje będziesz podejmował.. no ale dałbym szanse osobiście, dlatego też jestem za okresem próbnym ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deserved !@benuss Posted January 7, 2015 Donor Deserved Share Posted January 7, 2015 Jeszcze gówniarz ale się nadaje. A tak na poważnie to powinien dostać swoją szansę, wywiązuje się z obecnych obowiązków. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patka Posted January 7, 2015 Share Posted January 7, 2015 jestem za! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
SoNiC Posted January 7, 2015 Share Posted January 7, 2015 No Brawo :D +Wiek +Steam +Amx +Miły +Pomocny Oczywiście że na TAK ! :) Wszystko wyjaśnione Up, Tak^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts