needyy; Posted February 7, 2019 Posted February 7, 2019 Twój nick: needyyy Nick admina banującego: - Data/Mapa: 5.02.2019 IP/SteamID: STEAM_1:0:335420838 Serwer (mod): de_dust 2 Opis sytuacji: Chciałem wejść na serwer żeby wyjaśnić @ Gosia ?! i przy wybieraniu teamu wywaliło mi z powodu "bana" reszta poniżej. Wycinek z konsoli: BUILD 1631 SERVER (0 CRC) Server # 139 Error: server failed to transmit file 'sound/zbl/yay.mp3' [CSXGuard] "rate 50000": (ST Blocked) [CSXGuard] "cl_updaterate 65": (ST Blocked) [CSXGuard] "cl_cmdrate 101": (ST Blocked) [CSXGuard] "ex_interp 0.03": (ST Blocked) [CSXGuard] "vgui_runscript": (ST Blocked) Requesting tempdecal.wad from server Error: could not load file sprites/grass_01.spr [CSXGuard] MOTD: Blocked [CSXGuard] "rate 50000": (ST Blocked) [CSXGuard] "cl_updaterate 65": (ST Blocked) [CSXGuard] "cl_cmdrate 101": (ST Blocked) [CSXGuard] "ex_interp 0.03": (ST Blocked) Kicked :Masz bana. ===================================================== [BANNEO] Zostales zbanowany na tym serwerze ! [BANNEO] Powod: Aktywny! [BANNEO] Mozesz odwolac sie na www.Katujemy.eu ! [BANNEO] Twoje SteamID : STEAM_1:0:335420838 ! [BANNEO] Twoje IP : 83.31.196.32:27005 ===================================================== Kicked by Console: Masz bana. Sprawdz konsole ! Kicked :Masz bana. Sprawdz Resetowania routera, zmieniania wersji próbowałem i nic z tego ;p
Legend Gosia ?! Posted February 7, 2019 V.I.P Donor Legend Posted February 7, 2019 Wyrzuć cfg, zresetuj router bądź pobierz inną wersję cs'a @ needyy; a cfg?
needyy; Posted February 7, 2019 Author Posted February 7, 2019 4 minuty temu, Gosia ?! napisał: Wyrzuć cfg, zresetuj router bądź pobierz inną wersję cs'a Spójrz na to, co napisałem na samym końcu ;p @ Gosia ?! też usuwałem.
`rage Posted February 7, 2019 Posted February 7, 2019 Nie masz statycznego ip z tego co widzę, bo sprawdzałem przed chwilą ten temat a to była moja pierwsza myśl. NA PEWNO zmieniałeś wersję cska ;d? Z tego wycinku konsoli widzę że router faktycznie resetowałeś, ale steam id jest identyczne. [CSXGuard] "rate 50000": (ST Blocked) [CSXGuard] "cl_updaterate 65": (ST Blocked) [CSXGuard] "cl_cmdrate 101": (ST Blocked) [CSXGuard] "ex_interp 0.03": (ST Blocked) [CSXGuard] "vgui_runscript": (ST Blocked) wpisałem csxguard wujkowi google - co się wyświetliło? This is a client-side modification for Counter-Strike, which is designed to protect your game client from "unwanted" commands [...] W folderze half life masz pewnie te pliki na obecnej wersji csa. voice_mp3.dllvoice_mp3.asiCSXGuard.ini Wywal je i daj znać czy pomogło. W bansie u nas nie ma twojego sid, ip ani nawet nicku więc nie wiem jak jeszcze można Ci pomóc ;/ Mógłbyś dodać w jakich okolicznościach pojawiły się problemy?
needyy; Posted February 7, 2019 Author Posted February 7, 2019 Wywaliłem te pliki, ale niestety problem nie zniknął. Chciałbym dodać, że tylko na ten serwer nie mogę wbić. Co do ostatniego pytania nie za bardzo rozumiem? EDIT: Przeinstalowałem cs'a. Usunąłem te pliki co pisałeś, zrobiłem również to co Gosia kazała i.. działa! Dziękuje wam za pomoc. //zamek 1 1
`rage Posted February 7, 2019 Posted February 7, 2019 ●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●● Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom.
Recommended Posts