MARTYNKA ^_^ Posted January 7, 2015 Share Posted January 7, 2015 Nick: MARTYNKA ^_^Imię: MartynaWiek: 19Staż na serwerze: Troszkę grałam wcześniej grałam na cod mod 301lvl ale miałam bana którego ja nie dostałam tylko ktoś i na moje konto poszło ale wszystko zostało wyjaśnione. :)Doświadczenie: Bardzo dobre amx umiem na 8/10 komendy tak samo znam ;pCzy byłeś / byłaś już adminem?: Nie ;dDlaczego Ty?: Ponieważ gram codziennie miałabym kontrole nad serwerem, a dzisiaj było 3 odpałów na serwerze a admina żadnego . Kontakt: GG: 52550027 lub steam STEAM: No Cry Cry CryAkceptujesz regulamin admina?: TakAkceptujesz regulamin serwera?: Tak jak można to mogę płacić jakaś składkę czy coś :) 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
noiz Posted January 7, 2015 Share Posted January 7, 2015 Wydajesz się być ogarnięta, lecz zarejestrowałaś się na forum wczoraj, a na serwerze nie masz zbyt wielu godzin przegranych. (http://www.gametracker.com/player/MARTYNKA%20%5E_%5E/80.72.33.50:27190/) Póki co jestem na nie. Nadrób aktywność na serwerze i spróbuj ponownie za 5-7 dni :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaśka Posted January 7, 2015 Share Posted January 7, 2015 Wszystko ładnie, tylko te godziny na forum odrzucają :/. Posiedź z nami dłużej, daj się poznać, a moje zdanie na pewno się zmieni. Póki co nie :(. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KACU Posted January 7, 2015 Share Posted January 7, 2015 Powiem tak. +wiek +steam +doświadczenie -godziny forum, serwer, ale na pewno to nadrobisz. Jestem za okresem próbnym. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veq Posted January 7, 2015 Share Posted January 7, 2015 Jestem neutral mozna dac jej szanse :) Na okres probny i nadrob forum aktywnoscia swoją :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
co co ty ;D Posted January 7, 2015 Share Posted January 7, 2015 Moim zdaniem aktywność na forum jest sprawą drugorzędna, najważniejsze powinny być serwery i brak na nich haxów. Jestem za próbnym adminem 14 dni . 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RecCak Posted January 7, 2015 Share Posted January 7, 2015 Jestem na tak. Powody UP. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gapciu Posted January 7, 2015 Share Posted January 7, 2015 Jestem na nie popraw aktywność daj się lepiej poznać ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaro Posted January 7, 2015 Share Posted January 7, 2015 No cóż , widać że jesteś ogarnięta ale niestety twoja aktywność nie jest powalająca. Daj się poznać bardziej wtedy spróbuj. Na razie jestem na nie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
czlowiek renesansu Posted January 7, 2015 Share Posted January 7, 2015 Pograj trochę, wyłap jakiegoś cziterka i złóż podanie ;) Obecnie na nie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matias Posted January 7, 2015 Share Posted January 7, 2015 Ja jestem na TAK +Miła jesteś +adminów trzeba na dd2 +Steam +Chęci do adminowania :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts