Jump to content
Nowe serwery? - Zagłosuj w ankiecie ×
EVENT WIELKANOCNY ×

Recommended Posts

Posted

Twój nick:PRADA

Nick admina banującego: essyn n̶e̶w̶ ̶m̶o̶u̶s̶e 

Data/Mapa: 06.02.2019r DUST2

SteamID: STEAM_0:0:139941432 

Serwer (mod):       Katujemy.eu | Mirage/DD2 [Skiny/Kosy/Gloves/Rangi/VIP]@ 1shot1kill.pl                        

Opis sytuacji: Podejrzewam ze za dobrze strzelałem, połowa serwera zaczeła narzekac ze latam odpalony. Prosiłbym również o sprawdzenie demka czy faktycznie moglem miec jakies wspomagacze, jesli nie to prosilbym zeby admini dokladniej analizowali gre podejrzanych zanim ich zbanuja, tymbardziej tyczy sie to wyzej wymienionego admina który jak podejrzewam zbanował mnie ponieważ bylem dla niego zbyt dobry. Pozdrawiam :) 

Wycinek z konsoli: </font><br />Admin: <b><u>essyn n̶e̶w̶ ̶m̶o̶u̶s̶e</u></b><br />Powód: <b><u>account</u></b>.
Disconnect: <font color='#007bff'>http://Katujemy.eu</font><br /><font color='#ff8300'>Zostałeś permanentnie zbanowany na tym serwerze.</font><br />Admin: <b><u>essyn n̶e̶w̶ ̶m̶o̶u̶s̶e</u></b><br />Powód: <b><u>account</u></b>.

Dodatkowo możesz podać link do swojego bana z naszego sourcebans'a

SourceBans -Kliknij Tutaj

Posted

Nie wydaje mi się, żeby essyn wogole cokolwiek odpisał wkoncu był na forum ostatnio z 3,4 dni temu. Nie mozna tego jakos przyspieszyc? Moze jakis inny kompetentny admin jest w stanie sprawdzic moje demko, a ewentualnie pozniej essyn je rozpisze jesli wkoncu tu wejdzie. Zalezy mi zeby jak najszybciej dostac UB co chyba jest jak najbardziej zrozumiałe.

Posted

Podczas mojej dzisiejszej gry w  GTA V otrzymałem około 10-15 wiadomości prywatnych cytując ,,wbijaj szybko na serwa gosciu odpalony jakis prada,, konfliktu nie było końca nawet gdy  wszedłem na serwer po kilku dziwnych akcjach poszedłem za głosem większości (tak wiem źle zrobiłem) bana by nie było gdybym posiedział mape / lub dwie na spekcie i na ciebie patrzył a więc reasumując przepraszam za mój błąd 

• Like 1
Posted

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

ub.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.