Guest Posted February 6, 2019 Posted February 6, 2019 Nick: incRe.Imię: RafałWiek: 20Staż na serwerze (W tym miejscu podaj link do gametracker'a): https://www.gametracker.com/player/incRe./145.239.237.170:27015/Doświadczenie: Miałem Admina przed długi czas m.in na sieci takiej jak soplica (nie reklamuje tutaj tylko podaje sieć w celu przedstawienia doświadczenia), miałem też własną sieć serwerów, serwery jak i opiekuna serwera.Znajomość sourcemoda [0/10]: nie grzebałem w sm od ponad roku więc mocne 7, jeśli trzeba mogę pogrzebać w pluginach, coś wrzucić coś pozmieniać Czy byłeś / byłaś już adminem?: tak, wielokrotnieIle czasu możesz poświęcić na serwerze?: nie będę kłamać różnie od godzinki do nawet 4 myśle, tak jak to zazwyczaj robiłem będac Adminem, wynika to z chaotycznego trybu życiaDlaczego Ty?: Tutaj się troszkę rozpiszę. Gram o różnych porach m.in. dlatego, że jestem studentem. Podam przykład grałem dosłownie 20 minut temu, wyszedłem po cheater na serwerze, grałem dzień wcześniej koło 2 w nocy, tak samo wbija kręcący się koleś. Jestem świadom, że konto dla podania, malutki staż, ale chciałbym zaoferować siebie jako Admina, ze względu na to, że gram o dosyć randomowych porach, co sprawia, że dobrze uzupełnię "ochronę" na serwerze. W poprzednich postach o podania widziałem komentarz, że nie ma dużego zapotrzebowania na Adminów w tym okresie. Jest okres ferii, dużo ludzi gra w cska nawet późnymi wieczorami, a co za tym idzie jest naprawdę sporo cheaterów. W CS spędziłem naprawdę sporo życia (mało brakuje do 6k godzin w 1.6, teraz ponad 3.500 godzin w CS:GO) więc dostajecie skillowego Admina, naprawdę potrafiącego wyłapać cheatera (top10 na serwerze juz wbite) kosztem garstki zaufania, bo wiem, że staż i forum kuleje, ale to zawsze można nadrobić. Posiadasz mikrofon?: jasneKontakt: fb , steam , numer telefonuSID: STEAM_0:1:119680460 Posiadasz konto Prime?: jasneAkceptujesz regulamin admina?: TakAkceptujesz regulamin serwera?: Tak
Frequenter KubeN Posted February 6, 2019 V.I.P Frequenter Posted February 6, 2019 Na nie -konto pod podanie -aktywność na forum -GT.. Żałosne 206 minut -znajomość adminów i graczy -nigdy cię nie widziałem +SM +Wiek +doświadczenie 2
Nuway Posted February 6, 2019 Posted February 6, 2019 grasz na serwerze 3 dni X D slabe gt konto pod podanie na nie 1
Deserved mayor Posted February 6, 2019 V.I.P Donor Deserved Posted February 6, 2019 Podanie schludne, wiek w porządku, source mod też zajebiście lecz na tą chwile muszę ci odmówić. Aby składać podanie na admina trzeba wyrobić norme 15h. Na forum przymykam oko, ale na aktywność nigdy. Za tydzień chciałbym ponownie zobaczyć twoje podanie z lepszym gametracker'em. 2
Deserved mayor Posted February 6, 2019 V.I.P Donor Deserved Posted February 6, 2019 ●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●● Ponowne podanie możesz złożyć po upływie 7 dni. Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom.
Deserved MLK. Posted October 13, 2023 Sponsor Katowicz V.I.P Deserved Posted October 13, 2023 Temat w archiwum. Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu
Recommended Posts