Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony
Opublikowano

224261243_PODLUP!!!.png.32952b13f51509e06e2c88d4a635aeee.png

Witajcie moi drodzy,

Na samym początku chciałabym Was przeprosić za to, że wydanie nie ukazało się wczoraj. Stało się tak, ponieważ miałam na głowie ważne sprawy prywatne. Jeszcze raz Was przepraszam.

Natomiast teraz przedstawiam Wam kolejną osobę, która trafiła pod naszą lupę. Dzisiaj trafił pod nią właściciel naszej wspaniałej sieci - @ Dudnes!

Przed Wami opinie 10 anonimowych użytkowników na jego temat.

Ostatnio coraz bardziej rozwija sieć, stara się i na pewno wyjdzie mu to na dobre, tylko musi częściej chodzić do AA, bo inaczej nic z tego

@ Dudnes człowiek prawy, zacny alkoholik, zboczeniec i degenerat. Sprowadził Kitka na ciemną ścieżkę ciężkiego alkoholizmu. Ogólnie przejawia cechy człowieka zepsutego i bezpruderyjnego, tak jak ja. Więc go lubię.

@ Dudnes hmm, dobra morda, alkoholik, znany od lat. Szwab, jak idzie w balet to na 100% hahaha

@ Dudnes bardzo w porządku morda, pamiętne czasy grania w 1.6 na kawiarence internetowej. Facet z dobrym poczuciem humoru, dobry tancerz, dobrze trzyma ucho. Pozdrawiam go bardzo serdecznie :serduszko:

Piotrek jest bardzo w porządku osobą, pomaga zawsze kiedy potrzeba, wiecznie siedzi na L4 i nigdy nie gubi kluczy do mieszkania :cryingg:

Piotruś jest mega uczciwą, pozytywnie zakręconą osobą. Trzymam się z nim już ładne parę lat także mogę powiedzieć że jest uparty jak osioł.

Piotrek jest jedną z moich ulubionych osób na sieci, traktuje go jak starszego brata, którego nigdy nie miałem. Dudnes jest osobą, która zaufała mi i mogę dzięki niemu spełniać swoje marzenia na Katujemy. Piotrek zawsze pomoże, pocieszy czy też rozbawi, niestety dużo pije.

Nie spodziewałem się, że alkoholicy mogą być tak sympatycznymi ludźmi. Spoko mordeczka, niezły żartowniś z niego, ale mógłby jeszcze poćwiczyć. Jest też mega pomocny. Pozderki Globalu. ^^

@ Dudnes to osoba, z którą znam się prawie 5 lat, lecz już wcześniej jakiś kontakt był na poprzednich jego sieciach(XD). Ogólnie w porządku osoba, kto go zna ten wie jaki on jest więcej nie ma co tu pisać. Polecam.

Nie znam Dudnesa i nie miałem z nim okazji rozmawiać, ale jak widać daje radę jako Właściciel i sieć się rozwija, także prawdopodobnie jest dobrym i odpowiedzialnym człowiekiem:default_biggrin:

+ #11 

Wspaniała mordka, człowiek do rany i kieliszka przyłóż, zawsze prowadzi dzielnie pershinga do budy.

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 4
  • Właściciel
Opublikowano

Dziękuje za tak miłe słowa :serduszko:

.. a z tym alkoholem to przesadzacie :cryingg:

• Haha 1
  • Uwielbiam 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.