Veq Posted January 6, 2015 Share Posted January 6, 2015 Nick:Veq Imię:Kacper Wiek:16 Staż na serwerze:dwa tygodnie ale wcześniej wbijałem tylko na momenty a teraz zmieniło się co nie co i wole bardziej pograć sobie na dd2 niż na codach :P Doświadczenie:Mam doświadczenie duże i myślę ze nadaje się na admina :) Znajomość AMX [0/8]:6/8 Czy byłeś / byłaś już adminem?:Mam na dwoch codach i myślę ze dobrze się sprawuje :) Dlaczego Ty?:Ostatnim razem często wbijam na dd2 i chyba zostanę tu żeby grac częściej i widzę tez pełno cziterow na serwerze a nie każdy admin ma czas.Poza tym ja lubie wiecie sobie pograć i wejść na chwile na serwer i po ogarniać ,a ze mam czas to chce go przeznaczyć na dd2 i cody :) Kontakt:gg/forum/steam STEAM: STEAM_0:1:997851 Akceptujesz regulamin admina?:Tak Akceptujesz regulamin serwera?:Tak Ostrzeżenie dostałem bezsensowne od benussa ale je odpracuje (reklamami) w dniach wolnych:) Havano to ze nie grasz na cod301lvl to nie mow ze ja nie gram bo gram i do tego klasa snajperem i wbijam od czasu do czasu pograć i po ogarniać cziterow. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaśka Posted January 6, 2015 Share Posted January 6, 2015 Na dd2 admini są potrzebni, bo często ich brak, ale co do twojego podania jestem na neutral z mocniejszym przychyleniem na nie. Odkąd dostałeś admina na 801 zaniedbujesz obowiązki na 301, + często nadużywasz y@, i nawet dostałeś już ostrzeżenie. Słabo to widzę, abyś był kolejnym adminem na kolejnym serwerze. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KACU Posted January 6, 2015 Share Posted January 6, 2015 Na dd2 admini są potrzebni, bo często ich brak, ale co do twojego podania jestem na neutral z mocniejszym przychyleniem na nie. Odkąd dostałeś admina na 801 zaniedbujesz obowiązki na 301, + często nadużywasz y@, i nawet dostałeś już ostrzeżenie. Słabo to widzę, abyś był kolejnym adminem na kolejnym serwerze. Neutral. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkippeR Posted January 6, 2015 Share Posted January 6, 2015 Można dać szansę Jestem na Tak - Ogarniety - Steam - Podstawowe wymagania. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
czlowiek renesansu Posted January 6, 2015 Share Posted January 6, 2015 Powiem tak, na dd2 potrzebny jest admin,a nie tylko kolejny kolorek na forum :) Skoro masz już admina na dwóch serwerach to zajmij się nimi porządnie,a jak Ci się znudziły to zrezygnuj z adminowania na nich i przysiądź trochę na dd2 i napisz podanie ;) 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veq Posted January 7, 2015 Author Share Posted January 7, 2015 ktos sie u mnie wkoncu wypowie i przepraszam ze cie wypowiadam we wlasnym podaniu ale cos cisza :P Nie gram bo teraz nie mam czasu a wczoraj gralem przez chwile na codzie i na dd2 w piatek sobie pogram. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KACU Posted January 7, 2015 Share Posted January 7, 2015 Veq, od złożenia podania nie widziałem Cię, ani razu na serwerze, a gram po południu i wieczorem chyba, że grasz w godzinach porannych. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MARTYNKA ^_^ Posted January 7, 2015 Share Posted January 7, 2015 Można dać szanse jestem na Tak +Ogarnięty +Steam +wiek +forum 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gapciu Posted January 8, 2015 Share Posted January 8, 2015 Neutral popraw aktywność na serwerze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
noiz Posted January 8, 2015 Share Posted January 8, 2015 Jestem negatywnie nastawiony do składania podań na kolejnych serwerach skoro obecne się zaniedbuje. Pamiętam, że byłeś jednym z bardziej aktywnych adminów na codzie 301 a teraz? http://www.gametracker.com/player/Veq/80.72.41.213:27555/ Na 801 jesteś aktywny po 5 godzin dziennie albo w ogóle xD Na dd2 czasem jesteś, czasem Cię nie ma. Jestem za tym abyś skupił się jednak bardziej na tych dwóch cod'ach. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veq Posted January 8, 2015 Author Share Posted January 8, 2015 Powiem szczerze ze nie bywam juz tak bardzo czesto na tych dwoch codach poniewaz nie ma ludzi do gry bo gdy na serwerze jest maksymalnie 10-15 to nie chce sie grac.Czekam kiedy bedzie ta mega reklama i przy bedzie ludzi to zaczne wtedy no life na dd2 i codach tak ale gdy nie ma reklamy to siedze duzo na dd2 i napewno bede dalej gral na nim bo naprawde fajnie sie gra na tym i na tym poza tym moja aktywnosc bedzie wieksza gdy ludu przybedzie. Jeszcze dodam tak od siebie ze na dd2 zawsze prawie full serwer a na codach ledwo o godzinach pozniejszych po 5-8 osob.Sami zobaczcie sobie jak to jest :P Przepraszam za wypowiedz w moim podaniu i to bedzie juz ostatni raz ale poprostu chcialem powiedziec prawde jaka jest i duzo ludzi przez to nie chce grac. Na cod 301lvl wbijam czasem i gram moze to potwierdzic sonic i Jaro bo z nimi najczesniej gram i tak dodam od siebie ze gram tam snajperem a nie zadna premka.Nie powiem bo nie za duzo poswiecam tam czasu ale mowie gdy ludzi bedzie i reset lvli oraz ranku to znow zaczne no life. Poza tym mozna dac mi szanse na okres probny i zobaczy sie czy ogarne 3 serwery :) . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gibekson Posted January 8, 2015 Share Posted January 8, 2015 Veq ogólnie widziałem cię pare razy na only,bywam tam codziennie(chyba że mam problemy z netem) więc jestem naturalny bo admin jest potrzebny Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nafurany Adan Posted January 9, 2015 Share Posted January 9, 2015 Ja dał bym mu okres próbny ogarnia i to bardzo a na dd2 teraz gra bo jak pisze na steam że na codzie nie ma ludzi . Jestem na TAK. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaro Posted January 9, 2015 Share Posted January 9, 2015 Ja jestem na neutral .. +steam - say admina .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cLiNiC Posted January 9, 2015 Share Posted January 9, 2015 jestem na NIE...administrujesz na dwóch serwerach z czego na cod 301, gram codziennie i nie widzę Cię tam. To, że admin jest za free nie znaczy, że musisz mieć na każdym serwerze. Na dd2 nigdy Cię nie widziałem, spędzam tam dużo czasu. Reasumując nie ogarniasz dwóch adminów - nie dostajesz trzeciego. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ojciec Posted January 9, 2015 Share Posted January 9, 2015 Nadmiar obowiązków jest nawet gorszy od ich braku. Skup się na tych serwerach, na których masz administratora. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts