Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick oskarżyciela:ddd
Nick oskarżonego:Smok
IP lub SID oskarżonego:https://steamcommunity.com/id/SmokMeister/

Data i czas zdarzenia:20:10
Przebieg sytuacji:Sytuacja wygladała tak prowokowałem inne osoby na jakiejś tam mapce poczym dostałem muta na 60m, okej z tym się zgodzę ale później pisze na czacie ze moge juz mowic, wiec powiedzialem Siema i automatycznie od Smoka dostalem kolejnego muta na 60m za powiedzenie slowa Siema.Nie rozumiem tego administratora bo kiedy go wkurzylem to zaczal mnie obrazac ze mam autyzm rozszerzony o 20:16 i moze to potwierdzic caly server wiec polecam tego administratora + degrad dla niego.
Dziekuje dowidzenia :)
Dowody:Nie posiadam takowych.

• Haha 2
Opublikowano

Proszę Bardzo. Gracz jest uporczywy, zaczepliwy dla innych. Taki typ trolla, śmieszka. Ludzie mieli dość jego gadania, a w zasadzie nadużywania jego mikro, więc zaczęli się denerwować, co powodowało zamieszanie na serwerze, dlatego dostał mute po dwu czy trzykrotnym upomnieniu. Drugiego mute jak wyżej napisał nie dostał wcale ode mnie. Nie zawsze kontroluje czat lecz staram się to robić w miarę możliwości. Wcale nie został obrażony jak wyżej napisał od autyzmu rozszerzonego, lecz że chyba ma rozdwojenie jaźni skoro tak sądzi, po czym zaczął spamić mi za pomocą u@ i odgrażać się, że mam już degrada oraz mam mu podać stronę na forum. Adres oczywiście podałem katujemy.eu, dodając, że już z resztą sobie poradzi. Dodam też fakt, że na mapie banan_inferno, gdy dostałem zgłoszenie o podejrzeniu o cheaty, oczywiście owego podejrzanego sprawdziłem i okazał się czysty lecz nie o niego tu chodzi, ale o reakcję składającego tu skargę i tekst w stylu co za popier****** admin gość lata odpalony, a on wychodzi - no fajnie. Poniżej zamieszczam wycinek z konsoli, gdy obraża innego gracza, za co otrzymał gag oraz ss z u@ jak już zaczyna kolejny raz prowokować do kłótni. Gdybym wiedział, że będzie skarga, kolekcjonował bym więcej jego perełek niewinności.

Skarga.jpg

Skarga 2.jpg

• Lubię to! 2
  • Zasłużony
Opublikowano

Jak na moje to surowej kary nie dostałeś, żebyś poczuł konsekwencje za swoje zachowanie przyznaje bana na okres 7 dni za brak kultury, obrazę. 

Dziękuje i żegnam. 

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 1
  • Zasłużony
Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

zbanowany.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• 4 lata później...
Opublikowano

Temat w archiwum.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.