Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: stary po wywiaduwce

Nick admina banującego: [SM] ADMIN

Data/Mapa: 02.02.2019 / Mirage

SteamID: STEAM_0:1:181879352

Serwer (mod):  Retake                           

Opis sytuacji: Chwile wczesniej zostałem odbanowany, po dostaniu wiadomości. [SM] ADMIN: Permanentnie zbanowano gracza "stary po wywiaduwce" (powód: [SourceSleuth] Duplicate account). Ponieważ nie posiadam innego konta. Lecz gdy chciałem pograć, dostalem bana z taką samą informacją.Jak juz mowilem nie posiadam innego konta. Przepraszam za kłopot i prosze za pomoc. 

Wycinek z konsoli: 

Connecting to public(145.239.237.106:27130) ...
Server using 'public' lobbies, requiring pw no, lobby id ffffffffffffffff
Connected to 145.239.237.106:27130

Counter-Strike: Global Offensive
Map: de_mirage
Players: 14 (1 bots) / 14 humans
Build: 7331
Server Number: 98
SignalXWriteOpportunity(3)

No pure server whitelist. sv_pure = 0

Disconnect: Zostałeś zbanowany na tym serwerze, odwiedź https://katujemy.eu aby poznać szczegóły.
Disconnect: Zostałeś zbanowany na tym serwerze, odwiedź https://katujemy.eu aby poznać szczegóły.

Opublikowano

Router Zresetowany, w sensie wyłączony i włączony. Kompletnego restartu wszystkich ustawień nie moge zrobić, bo to światłowód i dostawca ma tylko dostęp do routera.

• Zasłużony
Opublikowano
4 godziny temu, R3pix napisał:

Router Zresetowany, w sensie wyłączony i włączony. Kompletnego restartu wszystkich ustawień nie moge zrobić, bo to światłowód i dostawca ma tylko dostęp do routera.

Spróbuj teraz wejsc na serwer.

Zastanawia mnie jedno, czemu masz takie samo ip jak gracz, zbanowany 2h przed Twoim wejściem na serwer?

• Haha 1
Opublikowano

Genealnie wszedłem, dalej jest to samo. Nie wiem czemu mam takie samo IP, mialem kiedys podobną sprawe w MC gdzie też dostalem banicje za hackowanie na roznych kontach (był to serwer only premium) nie grając bodajże z pół roku tez nie mając innych kont, podobnie mialem z gta ze nie moglem sie laczyc bo takie IP już gdzieś było online. Często też dostaje komunikat na windowsie o kolizji adresów IP, nie moge nic z tym zrobić bo do routera ma tylko dostawca internetu dostęp. Nie gralem wczoraj caly dzien, jak wieczorem wszedlem to od razu banik. Minusem jest to, ze wszystko dziala na moją niekorzyść, a to ze mam znajomka z ktorym zawsze gram na waszym serwie nic nie da, bo nikt tak latwo nie uwierzy. Od chyba 2 miesiecy gralem i wszystko było okej. Szkoda troche, ale przynajmniej dzieki za pomoc. Przecież adresu IP sobie nie zmienie. Nic wiecej chyba nie da sie zrobić.

Wlasnie sie dowiedzialem że moj dostawca używa jednego zewnetrznego IP dla pewnej grupy ludzi, nie wiem jak sie to fachowo nazywa i to pewnie dlatego mamy takie same. 

• Zasłużony
Opublikowano

W takim razie nie mogę Cie odbanowac.

Według mnie grałeś na koncie volf, ale dostałeś bana, zrobiłeś nowe konto i chciales grac dalej.

• Legenda
Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

zbanowany.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.