Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tutaj coś nowego.
11.MTPYPk3.png
12.BZKNJFR.png
13.4RCqAzz.png
Zapraszam do oceniania, oraz dawania informacji która praca jest najlepsza. Oraz osoby zainteresowane grafiką zapraszam na pw.

• Legenda
Opublikowano

Nie wiem ile się zajmujesz grafiką, ale są zwyczajnie słabe, narzucone gradienty na gotowe zdjęcia z internetu i nietrafiony font.

Jedyny potencjał ma grafika z FREESTYLE GANTON, nie wiem ile tam twojej inwencji prócz tekstu (który zrobiłbym raczej biały i bez cieni), ale jest ładne.

• Lubię to! 2
Opublikowano

czak-sig.png.02559f3bbdc2169662b2d94da637b9a9.png
Wiesz z taką pracą to zbytnio nie pokazujesz niczego, więc nie wnikam co starałeś się pokazać swoim postem up. Uważasz że są to tylko gradienty wrzucone na zdjęcia to spoko, powodzenia w szukaniu. A i jak piszesz już tak to nie dodawaj na sygne zdjęcia które jedyne co ma przerobione to dodany tekst :D Wiesz ja staram się uderzać w minimalistyczną grafikę która na celu ma przykucie uwagi, przez co udaje mi się to nawet dobrze patrząc na twoją rekację bo przykuła twoją uwagę.

• Legenda
Opublikowano

No ci powiem, że rozjebałeś mnie na łopatki już o 5:30 - szybciej niż mój szef!

3 godziny temu, Covven napisał:

A i jak piszesz już tak to nie dodawaj na sygne zdjęcia które jedyne co ma przerobione to dodany tekst :D

xD

Naucz się przyjmować krytykę, bo w tym 'biznesie' tak to nie działa. Jak mi skrytykowali pierwsze prace - podobne - to nie kontrargumentowałem tego w sposób, 'a ty ukradłeś prace z neta i narzuciłeś tekst' albo 'że uja się znasz bo coś tam'.

3 godziny temu, Covven napisał:

Wiesz ja staram się uderzać w minimalistyczną grafikę która na celu ma przykucie uwagi, przez co udaje mi się to nawet dobrze patrząc na twoją rekację bo przykuła twoją uwagę. 

Polecam poczytać czym jest minimalizm w projektowaniu, jedyne co przykuło moją uwagę to już napisałem w poprzednim poście. ;)

Edit://

32 minuty temu, Covven napisał:

Skoro twierdzisz że "ukradłem" posiadając samemu jedynie dodany tekst to coś nie gra :D 

Przecież to ty napisałeś, że mam tylko dodany tekst na sygnę typie, wtf. xD

Mówiąc o 'biznesie' miałem na myśli grafikę i wszystko co z nią związane i przyjmowanie z tego tytułu krytyki, a nie fizyczny biznes i zarabianie na tym na forach cs'a, ale twój prawdopodobnie nastoletni mózg, jest jeszcze na tyle niedojrzały na ironie i inne tego typu stwierdzenia. Kończę tym postem dyskusję, bo się mija z celem.

• Lubię to! 1
Opublikowano
54 minuty temu, czak napisał:

No ci powiem, że rozjebałeś mnie na łopatki już o 5:30 - szybciej niż mój szef!

xD

Naucz się przyjmować krytykę, bo w tym 'biznesie' tak to nie działa. Jak mi skrytykowali pierwsze prace - podobne - to nie kontrargumentowałem tego w sposób, 'a ty ukradłeś prace z neta i narzuciłeś tekst' albo 'że uja się znasz bo coś tam'.

Polecam poczytać czym jest minimalizm w projektowaniu, jedyne co przykuło moją uwagę to już napisałem w poprzednim poście. ;)

No widzisz, to teraz bierz plecak jak uważasz że na scenie cs jest jakiś biznes :D Skoro twierdzisz że "ukradłem" posiadając samemu jedynie dodany tekst to coś nie gra :D 

• Mistrz Ruletki
Opublikowano

Muszę się zgodzić z @ czak'iem, Twoje prace nie powalają jakoś. @ Covven, pamiętaj, że przyjmowanie krytyki, to też krok w stronę bycia lepszym w tym co się robi. :)

• Lubię to! 1
Opublikowano
3 godziny temu, Sekusz napisał:

Muszę się zgodzić z @ czak'iem, Twoje prace nie powalają jakoś. @ Covven, pamiętaj, że przyjmowanie krytyki, to też krok w stronę bycia lepszym w tym co się robi. :)

Widzisz a jednak ciągle ludzie do mnie piszą o grafiki. To albo nie powalają albo reszta jest na tyle głupia że pisze do mnie o nie :D Wiesz możecie teraz ładnie wrócić do szkółki, odpalić yt i dalej szukać jakiś tekstów które mają powodować spiny :D 

• 5 lat później...
  • Zasłużony
Opublikowano

Temat został przeniesiony do archiwum!

Od ostatniego wpisu minęło co najmniej 14 dni.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.