Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×
Gość

skarga grabus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick oskarżyciela: frz
Nick oskarżonego: grabus jakis nwm kto to
IP lub SID oskarżonego: - 

Data i czas zdarzenia: ~19 50
Przebieg sytuacji: A więc, koleżka mi daje kicka z serwera z powodem rush, w momencie kiedy dobiegłem do połowy mapy, a dwie rundy później kiedy znów na niego natrafiłem, stał na respie, czekając na mnie i po tym jak mnie zabił dał kicka HEhE.
Dowody: http://550.gotv.pro/srv55912/auto0-20190125-193752-1920824644-am_banana_KAT_x-____Katujemy.eu___Arena_1v1_____128_TK______ws__knife_____Unikat_____Challange___1shot1kill.pl.dem.zip

16:15 - druga sytuacja o której piszę.

15:20 - chyba pierwszy rush, nie wiem czy ten jakże "doświadczony" admin odebrał to jako rush, czy chodziło tylko o drugą akcję, gdzie wręcz sam się ustawiał pod to aby go dojechać xD

aha i zaznaczam, że nie interesuje mnie w tej skardze to, że dostałem od ciebie bana, ani muta, bo mam na to kompletnie wylane.

Opublikowano

Polecam obejrzeć demo jak przy 25 sekundzie byłeś przy samochodzie :). Po kicku, gdy wszedłeś na serwer pierwsze co piszesz to zdanie, w którym mnie obrażasz, a po gagu ponownie zacząłeś wyzywać na [email protected] się, że dostałeś tylko na 30 minut, ale widzę, że trzeba ci to zwiększyć. Więcej chyba już nie muszę pisać bo szkoda mi na ciebie klawiatury.

• Lubię to! 1
Opublikowano

A wiesz czemu byłem przy samochodzie? bo ktoś się tak pode mnie ustawiał. Nie jestem jakimś randomem z meczmejkinga jak Ty, więc dostrzegam niestety więcej rzeczy podczas nawet gry na arenie niż Ty. Zresztą czego ja się spodziewam po kolesiu co całe życie gra na arenie, no ale skoro dla Ciebie tak wygląda rush, to czekam na opinie kogoś innego xD.

• Zasłużony
Opublikowano

Demko obejrzę, skargę rozpatrzę. Do jutra do godziny 13:00 będzie werdykt. Oboje dostajecie #Pisemne upomnienie za wzajemną prowokacje. @ Grabuśś trochę ogłady, jesteś adminem. Nie zapominaj tego ;)

• Dzięki 1
  • 4 lata później...
Opublikowano

Temat w archiwum.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.