agent Posted January 5, 2015 Share Posted January 5, 2015 Nick oskarżyciela: aGENt Nick oskarżonego: !@benuss IP lub SID oskarżonego:Nie wiem, nie ma go na serwie, ale zapewne macie. Przebieg sytuacji: lata typ na odpale już 2 mapę, a admina nie ma. Więc napisałem do !@benussa na steam czy może wejść i go ogarnąć? Adminowie się chyba nie chce, nie wiem, na te 5 sekund mógłby wyjść z tego CS:Go i zbanować typa ( nie trzeba było przyglądać się jak gra, bo odpał przy każdej akcji) Dowody: "Rozmowa na steam" Później nie chciało mu się odpisac, lub był aż tak zajęty na CS:Go :) http://zapodaj.net/939f6b7dad895.jpg.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
agent Posted January 5, 2015 Author Share Posted January 5, 2015 Może ktoś przenieśc temat? Booo przez przypadek na CS:Go zamiast 1.6 dałem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deserved !@benuss Posted January 5, 2015 Donor Deserved Share Posted January 5, 2015 Och przez przypadek źle złożyłeś skargę? Tak mi przykro, nakładam warna za zaśmiecanie oraz nieuwagę. Co do samej skargi. Oczywiście lecę na każde Wasze zawołanie co 5 sekund. Będę Waszym paziem bo chyba tego oczekujecie. Jest tak wielu adminów na dd2 więc może zwróć się do nich i zobaczymy czy zawsze będą mogli Ci pomóc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts