Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

POD LUPĄ!!!.png

Witam. Z góry chciałbym przeprosić wszystkich przez ten jeden dzień spóźnienia. Uważam, że powinniście znać powód więc przedstawię go Wam, otóż nie jaki @ TruyKont. wczoraj skutecznie "blokował" moje obowiązki poprzez komunikator głosowy TeamSpeak. 

W tym wydaniu dowiemy się nieco na temat @ Skiper

Zapraszam do lektury.

Miałem z nim spinę małą kiedyś, ale okazał się spoko ziomkiem. Denerwuje gadaniem o mnie i Kindze, ale ma 15 lat, wybaczmy mu.

Serwer przetrwać przetrwa na pewno, teraz stoi 20/20, więc raczej ma szanse przetrwać. A Skiper jako global no sprawuje się dobrze, w sumie nie mam zastrzeżeń, też ma szansę przetrwać XD spoko morda.

Spędziłem z nim sporo czasu i mogę z pewnością powiedzieć, że spoko gościu z niego a jako Globalny Moderator moim zdaniem sprawuję się bardzo dobrze. Myślę, że jego serwer z pewnością może przetrwać, ponieważ w bardzo krótkim czasie zdobył duże zainteresowanie graczy i nadal rośnie.

Nie mogę powiedzieć za dużo, bo go nie znam za bardzo, jest to bardzo ogarnięta osoba i miłą. Według mnie sprawuje się dobrze jako globalny moderator, ale za mało robi mając tą rangę. Tak według mnie ten serwer przetrwa, ponieważ serwer nie ma chyba nawet 2 tygodni, a jest zapełniony i przyciąga graczy.

@ Skiper - dobry chłopak. Jako Mod dobrze się sprawuje. Jestem pewien, że jego serwer przetrwa, widać od samego początku, że ludzie mają chęć tam grać. Życzę mu powodzenia w rozwijaniu serwera.

@ Skiper jak na swój wiek jest w miarę ogarnięty, jako global mod sprawuje się bardzo dobrze, ostatnio postawił swój własny serwer i myślę, że masz szansę przetrwać.

Nie śmiałbym zapomnieć napisać, iż lubi wiewiórki #WiewiórTEAM

Koleżka o specyficznym poczuciu humoru, ale mimo wszystko spoczko gracz, otworzył niedawno serwer i życzę jak najlepszego miejsca w gametrackarze :D W roli Global Moda trudno szukać lepszego.

No i niech ograniczy kebsy, bo się w futrynie nie zmieści.

Młody gnojek :D, jako globalny Moderator sprawuję się dobrze, a co do serwera myślę, że da radę.

Swego czasu irytował mnie swoja osoba, ale ograniczyłem kontakt i jest w porządku. Jak za dużo z nim nie przebywam, to jest sympatyczny. Uważam, że sprawuje się dobrze jako moderator sprawuje się dobrze a z tego, co widziałem ma swój serwer i życzę mu powodzenia.

@ Skiper to chodzący homunkulus, typowy dzieciak, pieprzy głupoty, wkurza czasem, mega przemądrzały, ale to bardzo dobra dziecina, poukładane ma co jak co w głowie i posiada ambicje. Pozdrawiam.

• Lubię to! 2
  • Uwielbiam 3
Opublikowano

Dzięki za miłe słowa i cieszę się, że doceniacie moje starania w roli Global Moderatora :)

Co do serwera zobaczymy co czas pokaże.

Pozdrawiam @ Skiper

• Uwielbiam 3
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.