WaRninG !? :D Posted January 19, 2019 Posted January 19, 2019 Nick:WaRninG !? Wiek:16 Link do GameTracker'a:https://www.gametracker.com/player/WaRninG !%3F/193.33.177.130:27065/,wiem że teraz GT może nie zadowalać,ale mam więcej czasu na granie w gry,nawet do 4-5 h. Doświadczenie:Miałem admina na wielu serwerach typu GO MOD,a nawet opiekuna,ale niestety przerwa z Counter-Strike'm zrobiła swoje Znajomość amxx:8/10 Mikrofon [TAK/NIE]:TAK SID (steamid):https://steamid.io/lookup/76561198876199112 Kilka zdań o sobie:Witam.Mam na Imię Mateusz,mam 16 lat uczęszczam do 1 klasy zawodówki mieszkam w Województwie Dolnośląskim w małym miasteczku :D.Jestem osobą miłą oraz opanowaną staram się izolować od osób niebezpiecznych lub przeciwnie nastawionych do mnie,a z tymi bardziej miłymi oraz kulturalnymi staram się spędzać jak najwięcej czasu na przykład grać w gry :D..Jestem osobą miłą oraz kulturalną nie chcę wdawać się w kłótnie ,zawsze staje po stronie tego co mówi prawdę.W kontaktach z ludźmi staram się, być spokojnym i zrównoważonym. Akceptujesz regulamin admina [TAK/NIE]: TAK Akceptujesz regulamin serwera [TAK/NIE]:TAK
Ciepliś Posted January 19, 2019 Posted January 19, 2019 Neutral + Wiek - GT + Doświadczenie - Staż + amxx
Legend Karcok Posted January 19, 2019 Sponsor Legend Posted January 19, 2019 Wielkie NIE - Wiek - Dopiero co się przywitałeś - Staż na forum, w zasadzie jego brak - Aktywność na serwerze... 2 dni? Poważnie? +/- Podanie
MasterFiks Posted January 19, 2019 Posted January 19, 2019 Popatrzmy...+ Wiek-!!! GT+ Amx+ Mikrofon- Steam- Konto pod podanie-!!! Podanie jakoś w bardzo dziwny sposób jest podobne miejscami do tego: A my prób oszustwa tolerować na pewno nie będziemy!Patrząc na GT oraz na wykorzystanie czy przerobienie czyjegoś podania... (próbę oszukania Administracji)Jestem na NIE !!!.:Pozdrawiam:. 1
Donor Elpablo Posted January 19, 2019 V.I.P Donor Posted January 19, 2019 ●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●● Ponowne podanie możesz złożyć po upływie 7 dni. Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 1
Recommended Posts