Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Twój nick: Epidemic
Nick oskarżonego: PaleWroty
IP/SID oskarżonego: nie wiem jaki ma 
Godzina i data zdarzenia: 19.07
Mapa: dd2
Screeny/demo: nie chce mi sie pobierać i rozpisywać tego od początku mapy lecą H... P.... i tak dalej
Opis sytuacji: Gram sobie pisałem nie raz na U@ do adminów ale niestety ŻADEM ADMIN nie zareagował czemu???

To pytanie zadać ADMINOM wyzywali sie różnie cisneli sobie i tak dalej że ho ho

ja na pisałem raz i wielki admin PALEWROTY dał bana za 1 przekleństwo  a inni 20 minut się wyzywają i tylko ADMIN pisze na say admina KULTURY trochę żadnego bana

tyle z mojej strony

a i P.S Admini nauczcie się czytać U@ i reagować bo taki burdel był na serwerze że masakra .

• Przykro mi 1
Opublikowano

ja nie płacze tylko ja jako pierwszy dostałem bana a 1 raz a ten qwertyuiopasdfghjklzxcvbnm na okrągło jechał wiązanki i pytam się gdzie BAN???

Nie ma......

może przyjaciel od serca i nie dostał bana :D

Opublikowano
2 minuty temu, Palewroty napisał:

Ten gracz dostał bana, zaraz po Tobie, możesz sobie sprawdzić :d

ss-y  gdyby nie to to za przeklinanie nie dostał by bana.

tyle z mojej strony

Pozdrawiam

Opublikowano

Dużo graczy podostawało bany za kulturę ile można Prosić. A co do tego drugiego dostał ssy i napewno tez by dostał bana za kulturę.. 

Opublikowano

19 minut temu, Epidemic napisał:

ja nie płacze tylko ja jako pierwszy dostałem bana a 1 raz a ten qwertyuiopasdfghjklzxcvbnm na okrągło jechał wiązanki i pytam się gdzie BAN???

Nie ma......

może przyjaciel od serca i nie dostał bana :D

Żaden przyjaciel, raz na jakiś czas przeklnąłem jak padłem i był spokój, a po uwadze admina właśnie ty walnąłeś jakieś wulgarne zdanie. Nie miej pretensji bo mogłeś nic nie pisać, każdy mądry już po błędzie.

• Lubię to! 1
Opublikowano

Jesli moge sie wypowiedziec jako swiadek, akurat bylem przy sytuacji, znaczy cala mape gralem tak sie trafilo. Nie oskarzam zadnego z adminow ani nic z tych rzeczy, ale fakt faktem gracz powyzej, irytowal cala mape i faktycznie obrazal bo slowa, cytuje; 'kurwy' czy 'gowniaki' powtarzane pol mapy, nadmierne wyzywanie przez mikrofon i zarty nie bede ukrywal dosc slabe, potrafily wyprowadzic z rownowagi momentami jak bylo widac co po niektorych graczach. Nie tylko Epidemic sie zdenerwowal, byli rowniez inni. Fakt, na y@@ bylo pisane caly czas o zachowanie kultury, ale jeden dostaje godzine, jeden pol godziny i to bylo jeden za drugim wiec tez tam troche bardziej sprawiedliwie moglo byc moim zdaniem.

Nie stoje po zadnej stronie bo nie mi wymierzac sprawiedliwosc, udzielam sie tylko dlatego ze akurat gralem gdy sie to dzialo.

• Lubię to! 3
  • Legenda
Opublikowano

Naprawdę? Gracze muszę wreszcie zrozumieć, że na serwerze - owszem - można przeklinać, ale z umiarem. 
Jeśli dwóch graczy się kłóci to przyłożyć obu te same bany, nawet wysokie, bo kultura na serwerze jest najważniejsza. 
Logi ze zdarzenia były sprawdzane - gracze na serwerze zostali upominani wiele razy na y@, admini prosili o kulturę.
Nie poskutkowało to poszły bany, więc nie wiem skąd ta skarga. 

A co do adminów - na wyzwiska musicie reagować natychmiastowo. NIE MOŻE powtórzyć się sytuacja ze skargi, że gość ubliża pół mapy, a nie został zbanowany od razu.

• Lubię to! 3
  • Wow 1
  • Uwielbiam 2
Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

archiwum.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.