Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

POD LUPĄ!!!.png

Witam, dzisiaj 14-01-2019r. a więc kolejny temat pt. "POD LUPĄ" 

Dzisiaj na odstrzał bierzemy naszego moderatora @ Karcok'a

Karcok to człowiek o słabych nerwach, który nie potrafi grać w CS:GO, ale tak to bardzo w porządku gościu można z nim pogadać. KC.

Karcok jest to bardzo dobry kumpel, agresywny, bardzo kulturalny (szczególnie na ts3), alkoholik a co najlepsze ma takie bicki, że można się zakochać hahaha.

Bardzo w porządku mordeczka. Była mała spinka, ale co do czego teraz jest on mega w porządku ❤️

@ Karcok to ukochany Karolek, który ma lekko pokręcone w główce. Czasem za bardzo krzyczy i wtedy bolą mnie uszka, ale mimo tego jest częścią mojej ukochanej forumowej rodzinki. Pozdrawiam go serdecznie!

Toxic, niemiły człowiek. Taki sobie admin oraz jest potomkiem Hitlera.

@ Karcok, oaza spokoju do czasu... Bardzo pozytywny kumpel. Zajebiste bicepsy 💓

Z @ Karcokiem nawet się dogaduję, nie mam zastrzeżeń co do jego pracy na stanowisku opiekuna, nie chciałbym, aby zrezygnował.

@ Karcok jest miłym i sympatycznym człowiekiem, który ma specyficzny charakter, lubi sobie pożartować ale z odpowiednim umiarem.

No @ Karcok spoko mordka, pozamykać lubi w meczu, potem znowu pozamyka, pokrzyczy no i  zamyka dalej. Ogólnie to weź wpadnij na serwerek, żeby ci dupsko poobijać, bo mało coś jesteś ostatnio. 

Na pewno żartobliwa osoba i jednocześnie bardzo łatwa do sprowokowania. Dobra z niego chłopczyna.

• Lubię to! 2
  • Haha 2
  • Uwielbiam 3
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.