lukasz4444 Posted January 4, 2015 Share Posted January 4, 2015 Opis:Chciał bym wymienić konto w nfs world na cs 1.6 lub CS;GO może już się komuś znudził cs więc ja mogę przyjąć :)konto na serwerze Apex-eu.Posiadane Samochody:Lexus LFA klasa: S Aston Martin v12 klasa: A Dodge Viper klasa: B Bmw M3 klasa: AJaguar klasa: C Volkswagen SCirocco klasa: Dpoziom 55majątek na koncie 1 700 000$ Każdy z samochodów ma części dobre 2-4 gwiazdkowedowód posiadania:http://www7.zippyshare.com/v/76868427/file.htmlKontakt: PW na forum Link to comment Share on other sites More sharing options...
V3R Posted January 30, 2015 User Share Posted January 30, 2015 Ja mam Audiole R8 z neonami i innymi duperelami i tuning 4 gwiazdki ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Owner Dudnes Posted January 30, 2015 Owner Share Posted January 30, 2015 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Ten temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Kontakt podany Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie. Katujemy.eu - Katuj razem z nami! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts