Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony
Opublikowano

wywiad5.png.d8a98076b8fd8d1005f8023ca2607f85.png

Wywiad z @ czak

[R] - redaktor

[O] - odpowiadający

[R] - Drogie panie i drodzy panowie, dzisiejszy wywiad przeprowadzę z @ czak!

Cześć Czakuś! Jak się dzisiaj czujesz?

[O] - Heeej! Witam Cię Marto, witam wszystkich bardzo serdecznie. Już od razu na wstępie informuję, że wywiad będzie bardzo humorystyczny i luźny. Jak się dziś czuję? W porządku, mam zakwasy po piątkowej pracy, a po za tym jest ok.:default_happy:

[R] - Cieszę się, że jest w porządku, a co do zakwasów to znam ten ból! Skoro dopiero zaczynamy to proszę Cię przedstaw się pokrótce wszystkim czytelnikom. 

[O] - No więc jestem Patryk, mam 27 lat i pochodzę z Kujawsko-Pomorskiego - miasto znają tylko wtajemniczeni, a jak ktoś będzie chciał wpaść na flaszkę, to również podam.:default_biggrin:

[R] - No to Patryku, młody już nie jesteś, ale oczywiście stary też nie! Wpadłabym z chęcią do Ciebie na flaszkę, ale to jeszcze się dogadamy w tej sprawie haha. Pracujesz? Jeśli tak to gdzie bądź na jakim stanowisku?

[O] - Jak najbardziej zapraszam, jesteśmy 'in tacz'.:default_biggrin: Pracuję, w teorii jestem grafikiem komputerowym, w praktyce robię wszystko i nic, od faktur, po obsługę klienta, sprzedaż itp.

[R] - Grafik komputerowy? To chyba fajna praca, też ją za taką uważasz? Sprawia Ci ona przyjemność choćby w małym stopniu?:default_biggrin:

[O] - Fajna do momentu, gdy klient 'wie lepiej' co u mnie jest notoryczne (zawsze kasuję ekstra:default_biggrin:). Sprawia mi przyjemność, bo jest to również moje hobby.

[R] - Masz jakieś inne hobby oprócz tego wymienionego powyżej? Znajdujesz w ogóle czas na jakieś przyjemności po pracy?

[O] - Można powiedzieć, że motoryzacja jest moim drugim hobby, chociaż nie jestem specjalistą w tej dziedzinie oraz lubię gotować, zrobić jakieś dobre ciacho czy inne desery.:default_wink: Przyjemność po pracy? Oczywiście drzemka i piwo lub osobno to, lub to! :D

[R] - Lubisz gotować? To bardzo dobrze się składa, bo akurat jestem głodna! Co mógłbyś dla mnie ugotować? Oczywiście do tego musi być piwo!

[O] - Jak najbardziej Cię nakarmię :default_happy: popisowo spaghetti. Chyba jedno z szybszych i najlepszych dań - zawsze wychodzi. Piwo nie będzie pasować, ewentualnie po.:default_biggrin:

[R] - Okej, jesteśmy umówieni! Przejdźmy może teraz do tematyki podróży? Lubisz zwiedzać nowe miejsca?

[O] - Oczywiście, że lubię.:default_happy: Udało mi się odwiedzić kilka fajnych miast i wiosek w Polsce dzięki osobom poznanym np. w CS'ie czy ogólnie przez internet. Wyprzedzam pytanie o zagranicę, miałem okazję odwiedzić tylko kilka państw, też było sympatycznie.

[R] - Kolejny przystanek to moje miasto, zapisz to gdzieś sobie!:default_biggrin: Skoro byłeś zagranicą to mam do Ciebie pytanie z tym związane. Wolisz krajobrazy, klimat, tradycje polskie czy może jednak zagraniczne?

[O] - Jak tylko będę miał okazję, na pewno odwiedzę - zapisane.:default_happy: Nie mam jednoznacznej odpowiedzi na to pytanie, bo tak naprawdę każde miasto czy kraj ma jakiś swój urok i niepowtarzalną atmosferę które je cechuje. W jednym to będzie klimat, w drugim tradycje, ale oczywiście Polska będzie mi zawsze bliższa.:default_happy:

[R] - Zgadzam się z Tobą, każde miejsce ma swój osobisty urok. Skoro Polska jest Ci bliższa to możesz w takim razie mówić o sobie, że jesteś "patriotą"?

[O] - Nie do końca, mamy piękną historię, przodkowie przelali krew, abyśmy nadal byli na mapach, bardzo to szanuje i cenię. Niestety życia za obecną Polskę bym nie oddał, przez to jak jest zniszczona przez teraźniejsze rządy, ale nie przechodźmy na politykę.:default_happy:

[R] - Rozumiem, szanuję i na temat polityki nawet nie chcę przechodzić haha. :D Wspomniałeś wcześniej o tym, że odwiedziłeś osoby poznane w cs'ie, jak wspominasz te odwiedziny?

[O] - Bardzo pozytywnie wspominam te wizyty. Fajnie jest spotkać się, pogadać w 4 oczy z osobami, z którymi na co dzień tylko się słyszało na serwerze w cs'ie/ts'ie czy widziało tylko na mediach społecznościowych czy innych zdjęciach.

[R] - Wiem jak to jest, sama również spotkałam się z kilkoma osobami poznanymi w internecie :D Przechodząc do tematu cs'a, długo grasz już w tę grę?

[O] - Można powiedzieć, że od początku :D Pamiętam cs'a jako mod do half life'a, ale częściej grać zacząłem, gdy 1.6 było modne na "kafejkach", czyli to będzie już jakieś 17 lat. Potem nadeszła era cs:go, który nie przypadł mi niestety do gustu i do grania w niego przekonywałem się kilka razy niestety z marnym skutkiem. 1.6 ma/miało niepowtarzalny klimat, którego cs:go brakuje, chociaż czasami fajnie się grało nie powiem i nawet kilka fajnych akcji ukręciłem.:default_happy:

[R] - O kurcze, 17 lat to dokładnie tyle, ile ja żyję na tym świecie :o Ja osobiście również jestem zwolenniczką klasycznej wersji cs'a, czyli 1.6. Grasz czasem w jakieś inne gry? Może grywasz dla odmiany w jakieś planszówki?

[O] - No ostatnio nawet miałem taką luźną 'rozkminkę', że gram w to dłużej niż niektórzy gracze mają lat...:default_biggrin: Inne gry - jestem mikro fanem serii Mass Effect od 1 do 3 - wracam co jakiś czas do tej gry - Andromeda to syf. Na konsoli grywam w UFC, Fight Nighta. Planszówki tylko po pijaku.:default_biggrin:

[R] - Z tą 'rozkminką' to akurat prawda, sama jestem tego przykładem! Widzę, że alkohol w jakimś stopniu wpływa na Twoje życie, jesteś z tego zadowolony?:default_biggrin: Miałeś może kiedyś jaką przygodę będąc w stanie alkoholowego upojenia?

[O] - Alkohol w moim życiu nie odgrywa żadnej roli. Piję bardzo rzadko do stanu krytycznego (piwo pije 2-3 razy w tygodniu i jest to tylko weekend, wtedy jakoś 1-2 piwa albo jak już mam smaka w tygodniu po jakiejś cięższej pracy). Przygody, każdy pewnie jakąś miał, ale nie będę opowiadał o nich publicznie, jak się spotkamy, to mogę Ci poopowiadać.:default_happy:

[R] - Jesteś chyba jedną z nielicznych osób z sieci, które nie piją alkoholu lub robią to bardzo rzadko. Ode mnie masz gratulacje! Co do przygody, z chęcią jej wysłucham, a czytelnicy mogą się jedynie domyślać, że się działo haha!

[O] - Haha, dzięki!:default_biggrin:

[R] - Nie ma za co! Kolejne moje pytanie to: jakie jest Twoje największe marzenie? 

[O] - Nie mam większych marzeń, chcę żyć spokojnie, mieć dach nad głową nieważne jaki by był, móc opłacić rachunki, cieszyć się zdrowiem, które już mi parę razy podupadało i tyle. Z tych bardziej realnych, chcę smoka. Zielonego.:default_biggrin: A tak poważnie, chciałbym zwiedzić Malediwy.

[R] - Podobają mi się Twoje marzenia, są równocześnie proste, ale i przemyślane. Chcesz zielonego smoka? A czemu nie różowego?! A co z jednorożcami?!:default_blush:

[O] - Bo smoki latajo, a jednorożce so końmi tylko z rogiem.:default_biggrin: Różowego też przygarnę.:default_happy:

[R] - Okej, to różowego mogę Ci załatwić! Mam jeszcze jedno dłuższe pytanko, jak trafiłeś na Katujemy.eu? Masz jakąś historię z tym związaną? 

[O] - To poproszę. :D Katujemy. Historia będzie krótka - po jakiejś przerwie od grania wszedłem na serwer innej sieci gdzie dostałem ss'y, niestety okazało się, że mam bana na forum sieci, na której nigdy w życiu nie grałem (ciekawe nie?) i nie mogłem się odwołać. A że miałem to gdzieś, wyszukiwarka serwerów - patrzę - Katujemy, dd2, ok wchodzę. Super ludzie, fajna atmosfera, wszyscy rozgadani, było zabawnie, za chwilę jakiś ban, jeśli dobrze pamiętam i tak zostałem, z przeskokami i wzlotami i upadkami.:default_biggrin:

[R] - Historia krótka, ale jakże ciekawa! Nie od dziś wiadomo, że na Katujemy.eu są sami super ludzie! Bardzo się cieszę, że dalej jesteś z Nami!:default_biggrin: Zechciałbyś może na koniec odpowiedzieć na parę pytanek z nowej serii "Ulubione"? 

[O] - Jak najbardziej!

ULUBIONE

[R] - Ulubiony kolor?

[O] - Niebieski.

[R] - Ulubiony ludzki zmysł?

[O] - O ciężkie... Chyba wzrok. Chociaż, jak tak patrzę na tych wszystkich ludzi...:default_biggrin:

[R] - Ulubiona marka samochodu?

[O] - Audi.

[R] - Ulubiony baton/wafelek? 

[O] - Góralki.

[R] - Ulubiony trunek?:default_happy:

[O] - Whisky.

[R] - Dziękuję Ci Patryku z całego serduszka za Twój poświęcony czas na udzielenie odpowiedzi! :serduszko: Sądzę, że taki trochę zabawny wywiad przypadnie czytelnikom do gustu i dowiedzą się o Tobie rzeczy ważnych i tych mniej też! Chciałbyś może dodać coś jeszcze na koniec? Możesz także kogoś pozdrowić.:default_happy:

[O] - Dziękuję Ci również za wywiad, fajna odskocznia w niedzielę od życia. :v Nie mam nic do dodania. Z pozdrowień oczywiście skorzystam i pozdrawiam naszą uroczą Panią Redaktor, wspaniałą administrację i osoby, z którymi mogłem zamienić chociaż dwa słowa. Szczególnie @ Weak'uś. ♡serduszko.gif, @ Ptychu, @ Karcok, @ Petrektt, @ Skiper, @`happy, @ TruyKont. i inne osoby, których nie wymieniłem. Nie @ Siro, Ciebie nie pozdrawiam. Buźka.

• Lubię to! 3
  • Uwielbiam 5
Opublikowano

Mówiłem, że wywiadzik pisany. Bardzo fajny, przyjemnie się czyta. Można się trochę dowiedzieć o @ czak. Również pozdrawiam. 

• Lubię to! 1
  • Dzięki 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.