Jump to content
Serwery Counter-Strike 2 ×
.:Tomek:.

Reset Cod Mod 801lvl

Recommended Posts

Witam chciałbym zaproponować takie coś: (Zadam parę pytań i propozycji )

1.W jakim okresie na serwerze pojawią się gildie?.

2.Chciałbym zaproponować również reset Top15. ( Dlaczego ?)

a) Kiedy zostaną zakupione reklamy zapraszające do gry na CodMod 801lvl.Wbija sobie taki gracz.Pisze /top15 i patrzy że tam taki veq ma staty OP i mówi . Hmm wychodzie nie ma szans na wjście do top15.

B) Również chciałbym zaproponować restart lvl ( Jeśli ktoś miał premium zostanie mu odnowione i będzie je miał na 30 dni. ( Dlaczego ??)

Wbija gacz na serwer i mówi - jejku ale tu są wielkie lvl nie mam szans. Ktoś dorwie super perk + lvl i gracz ( nowy ) pada co runde , i się denerwuje i mówi olać ten serwer i wychodzi ,po czym już nie wraca bo  Za duże lvl , Top15.

3.Chciałbym zaproponować też dodanie na 7 dni dla każdego gracza za darmo vip'a.Wchodzi na forum i składa podanie o vip'a. ( Żeby przetestować xD )

Podsumowawszy :

1.Reset Top15

2.Dodanie gildii

3.Dodanie nowych map oraz usunięcie map które są w ogóle nie grane.

4.Reset Lvl + odnowienie dat ważności premium

5.Vip dla każdego na 7 dni za darmo.

6.Dodanie nowych klas i usunięcie starych np. Krasnoluda ( Bo każdego denerwuje a dodanie takich klas jak proponowałem wcześniej).

Myślcie co o tym sądzicie jak dla mnie to by się sprawdziło, Zamknąć serwer na 2 dni i po dwóch dniach zrobić otwarcie serwera i zobaczyć jak to pójdzie. 

• Like 1

Jestem na tak, przydało by się parę rzeczy poprawić, naprawić np. nanosuit który się buguje po zmianie klasy i dodanie ciekawszych klas ( również niektórych naprawienie ) :)

Gildie prawie są napisane, tylko mam jeden problem ale cały czas kombinuje aby to jak najszybciej skończyć i wgrać.

Co do darmowych vipow to chyba oszalałeś...

Reset leveli ? po co skoro nikt nie wbił maxymalnego....

Nie nie i nie  . 

Darmowe vipy ... Serwer bedzie się z dupy utrzymywał .

Reset lvl ? Respektor przyznaj się ze do topki nie możesz się wbic a nie :) Nikt nie wbił max lvl wiec raczej nie ma sensu robienia resetu .

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.