.:Tomek:. Posted January 4, 2015 Share Posted January 4, 2015 Witam chciałbym zaproponować takie coś: (Zadam parę pytań i propozycji ) 1.W jakim okresie na serwerze pojawią się gildie?. 2.Chciałbym zaproponować również reset Top15. ( Dlaczego ?) a) Kiedy zostaną zakupione reklamy zapraszające do gry na CodMod 801lvl.Wbija sobie taki gracz.Pisze /top15 i patrzy że tam taki veq ma staty OP i mówi . Hmm wychodzie nie ma szans na wjście do top15. B) Również chciałbym zaproponować restart lvl ( Jeśli ktoś miał premium zostanie mu odnowione i będzie je miał na 30 dni. ( Dlaczego ??) Wbija gacz na serwer i mówi - jejku ale tu są wielkie lvl nie mam szans. Ktoś dorwie super perk + lvl i gracz ( nowy ) pada co runde , i się denerwuje i mówi olać ten serwer i wychodzi ,po czym już nie wraca bo Za duże lvl , Top15. 3.Chciałbym zaproponować też dodanie na 7 dni dla każdego gracza za darmo vip'a.Wchodzi na forum i składa podanie o vip'a. ( Żeby przetestować xD ) Podsumowawszy : 1.Reset Top15 2.Dodanie gildii 3.Dodanie nowych map oraz usunięcie map które są w ogóle nie grane. 4.Reset Lvl + odnowienie dat ważności premium 5.Vip dla każdego na 7 dni za darmo. 6.Dodanie nowych klas i usunięcie starych np. Krasnoluda ( Bo każdego denerwuje a dodanie takich klas jak proponowałem wcześniej). Myślcie co o tym sądzicie jak dla mnie to by się sprawdziło, Zamknąć serwer na 2 dni i po dwóch dniach zrobić otwarcie serwera i zobaczyć jak to pójdzie. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RespektoR16^^ Posted January 4, 2015 Share Posted January 4, 2015 Jak najbardziej się z tym zgadzam. Dlaczego?? Dlatego, że jak przyszedłem na serwer to samo sobie pomyślałem o wysokich lvl'ach czy Top15.Taki reset serwera dużo daje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukasz4444 Posted January 4, 2015 Share Posted January 4, 2015 Jestem Za bo ja gram od początku ale juz po tygodniu gracze nowi wchodzili i zaraz wychodzili a co krasnoluda nie! I jeszcze vip wedłóg mnie na 7 dni wystarczy Link to comment Share on other sites More sharing options...
PAFF Posted January 4, 2015 Share Posted January 4, 2015 Jestem na tak, przydało by się parę rzeczy poprawić, naprawić np. nanosuit który się buguje po zmianie klasy i dodanie ciekawszych klas ( również niektórych naprawienie ) :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Play Posted January 4, 2015 Share Posted January 4, 2015 Gildie prawie są napisane, tylko mam jeden problem ale cały czas kombinuje aby to jak najszybciej skończyć i wgrać. Co do darmowych vipow to chyba oszalałeś... Reset leveli ? po co skoro nikt nie wbił maxymalnego.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
CoFFeR Posted January 4, 2015 User Share Posted January 4, 2015 Nie nie i nie . Darmowe vipy ... Serwer bedzie się z dupy utrzymywał . Reset lvl ? Respektor przyznaj się ze do topki nie możesz się wbic a nie :) Nikt nie wbił max lvl wiec raczej nie ma sensu robienia resetu . Link to comment Share on other sites More sharing options...
.:Tomek:. Posted January 4, 2015 Author Share Posted January 4, 2015 Czyli reset lvl i darmowe vip'y odpadają tak ??. A reszta na tak ?? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nafurany Adan Posted January 4, 2015 Share Posted January 4, 2015 Jestem na NIE jak ja w 3 dni 300 wbilem to za 3 dni beda dalej takie same lvl ... To co tydzien restart. A po za tym nikt maxymalnego nie wbil lvl. JESTEM na nie ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkippeR Posted January 4, 2015 Share Posted January 4, 2015 Po co reset? Nikt chyba nawet maxymalnego lvl'a nie ma. Darmowy Vip... O tym wgl zapomnij , serwer trzeba jakoś utrzymać, :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
KACU Posted January 4, 2015 Share Posted January 4, 2015 Bardziej próbny VIP to na 2-3 dni, a reset leveli nie potrzeby bo nikt nie wbił maksymalnego. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts