Jump to content
Serwery Counter-Strike 2 ×
akro023

Dzieki

Recommended Posts

Nie wiedziałem gdzie to napisać wiec jak cos to sory za spam. Chciałbym wszystkim podziękować za miłą atmosferę jaką można było szczególnie tutaj na forum doświadczyć, a także dziękuje ludziom, którzy grali na dd2 i FFA. Niestety w moim życiu prywatnym zaszła pewna zmiana, wiec nie mam juz tak dużo czasu wolnego do spędzania na serwerach a także na forum. Życzę wam żeby ta sieć coraz bardziej sie rozwijała, żeby ciągle na serwery wchodzili nowi gracze, bo wiem że jest to dobra sieć ;). Tak więc proszę żeby odebrano mi admina na FFA i DD2, bo nie bede w stanie poświęcać wystarczająco czasu na tak ważną funkcję. Trochę szkoda że moja przygoda na tej sieci trwała tak krotko, ale niestety tak to już bywa. Na pewno jeszcze sie spotkamy na serwerze, ale nie tak czesto. Jeszcze raz dzięki wszystkim :)

Dzięki Majsterku za wspólną grę, jak i czas spędzony przy utrzymywaniu porządku na DD2 :) Mam nadzieję że jeszcze nie raz się spotkamy na FFA lub DD2, a tym czasem szczęścia oraz powodzenia życzę :) 

• Deserved

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Informacja przekazana.

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.