Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Premium
Opublikowano

Witam, mam pewien problem od wczorajszej albo przedwczorajszej aktualizacji Counter Strike.

Po zaktualizowaniu cs'a po wchodzeniu na serwer zaczął mi się pojawiać błąd w którym nie zdążyłam się załadować do końca albo pograłam chwile i mnie wywalało.

Wczoraj pomogła spójność plików gry a dzisiaj już nie.. 

Proszę o dość szybką pomoc bo tak to cały weekend mam bez giereczki :default_smile:

1.PNG

• Lubię to! 1
  • Przykro mi 2
  • Premium
Opublikowano
4 minuty temu, czak napisał:

Jeśli nie pomogła spójność, to spróbuj przeinstalować grę, potem daj jeszcze raz spójność ewentualnie.

No i spróbuj kroków z tego artykułu

https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=2117-ilzv-2837&l=polish

Właśnie odinstalowałam i instaluje. 

Dam znać jak nie pomogło ale dzięki 

• Przykro mi 1
Opublikowano

Jak nie będzie działać, to usuń folder bin i zrób spójność wtedy.

Opublikowano

Mam dokładnie ten sam problem... Za pierwszym razem pomógł zwykły restart PC, natomiast za drugim nic już nie pomaga. Dowiedziałem się, że najczęściej ten błąd jest spowodowany nabijaniem sobie godzin przez vps'a lecz to też mi nie pomogło - odłączyłem swoje konto i w dalszym ciągu to samo. Mój znajomy musiał czekać 2-3 dni aż samo mu to minęło.

Ale wracając... Spróbuj naprawić rejestry, zainstaluj ccleaner'a przeskanuj wszystko - tylko później odinstaluj go bo on też może powodować owy problem.

Spróbuj też przerzucić cs'a na inną partycję logiczną, podmienić bibliotekę dll na orginalną.

Jeżeli korzystasz z opengl - wywal to.

Jak modowałaś cokolwiek - odmoduj.

Możesz też spróbować odpalić steam'a na innej maszynie - np linux w virtualboxie

Zaaktualizuj system ..

Może Ci coś pomoże 

• Premium
Opublikowano
18 minut temu, justGood napisał:

Mam dokładnie ten sam problem... Za pierwszym razem pomógł zwykły restart PC, natomiast za drugim nic już nie pomaga. Dowiedziałem się, że najczęściej ten błąd jest spowodowany nabijaniem sobie godzin przez vps'a lecz to też mi nie pomogło - odłączyłem swoje konto i w dalszym ciągu to samo. Mój znajomy musiał czekać 2-3 dni aż samo mu to minęło.

Ale wracając... Spróbuj naprawić rejestry, zainstaluj ccleaner'a przeskanuj wszystko - tylko później odinstaluj go bo on też może powodować owy problem.

Spróbuj też przerzucić cs'a na inną partycję logiczną, podmienić bibliotekę dll na orginalną.

Jeżeli korzystasz z opengl - wywal to.

Jak modowałaś cokolwiek - odmoduj.

Możesz też spróbować odpalić steam'a na innej maszynie - np linux w virtualboxie

Zaaktualizuj system ..

Może Ci coś pomoże 

Jak wrócę z pracy to popatrze

• Wow 1
  • Przykro mi 1
  • Legenda
Opublikowano

Sciągnij ten plik co załączyłem ci do postu

Następnie jak już go odpalisz, zaznacz wszystkie opcję prócz "Turn off firewall"

I następnie przycisk "Fix" Czekasz chwilę i komputer sam powinien się na nowo uruchomić, jeżeli tak się po 5/6 minutach nie stanie, zrób to sama.

Problem powinien być rozwiązany.

Nasz Informatyk @ Weak'uś. ♡serduszko.gif mi z tym pomagał, to i wiem jak to ogarnąć.

VACAF2.3.CSH.zip

• Lubię to! 1
  • 2 tygodnie później...
  • Legenda
Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

archiwum.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.