Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: OathBreaker

Nick admina banującego: ๖ۣۣۜ‎Misiek.

Data/Mapa: 12.01.2019 Mirage

SteamID: STEAM_0:0:243838532

Serwer (mod):      Only Mirage                         

Opis sytuacji: Gram sobie na czilku bez spiny, integruje się z resztą serwera, zabijam dwóch graczy i pyk, banned, nie wiem dlaczego

Wycinek z konsoli: nie mam

http://sb.weakapps.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:0:243838532&advType=steamid&Submit link do sourcebans

Opublikowano

Witam!!

Kilka akcji dziwnych takich jak 

* 1:1 kiedy podbiega do rogu zatrzymuje się przed nie widać go, a ty zaczynasz strzelać.

* 2:7 Na poczotku bardzo ostrożnie pod pałacami, po chiwli mimo, że masz info, że w pałacach jest skaczesz sobie na kosie biegasz, tak jakbyś się nie bał

* 11:11 i 12:11 pilnujesz A, po chwili wracasz na B zdobywasz 1 fraga i zostawaisz B puste, wracasz na A, mimo tego, że nie wiesz gdzie paka.

* 14:15 dziwnie najpierw olewasz wszystko patrzysz respa CT, po czym idziesz na Jungle

Widać, żę grasz dobrze, ale czasami miałem wrażenie, ze za dużo wiesz i zbyt pewnie grasz.

Kilka dziwnych akcji, bana nie jestem pewny w 100% jest trochę późno i jestem zmęcfzony, tyle ode mnie. Jeżeli ban był niesłuszny z góry przepraszam i dziękuje za zrozumienie.

• Premium
Opublikowano

Jeśli nie jesteś powinien co do gracza w 100%,  że ma haxy to nie banujesz tylko oglądasz do póki nie zauważysz dziwnych sytuacji. Czysty.  

@ Karcok

@ Weak'uś. ♡serduszko.gif wiecie co robić :p

• Lubię to! 1
  • Premium
Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

ub.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.