Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dodanie do regulaminu zakaz przyśpieszania poprzez spadochron. Jest na serwerze gracz, który robi bh i przyspiesza na spadochronie ( nie mam pojęcia jak ) W ciągu 5-10 sekund jest na respie ct i robi sieke. Gracze skarżą się na niego. Kara za to była by niewielka np. 5-30 minut . Pozdrawiam Wszystkich czytających propozycje ;)

• Uwielbiam 1
Opublikowano

Jestem za! Również uważam, że używanie tego typu "legalnego" speeda utrudnia grę innym graczom. 

.:Pozdrawiam:. ;)

• Uwielbiam 1
Opublikowano

Również jestem ZA. To bardzo utrudnia grę nie żebym płakał,ale to bardzo wnerwia,a szczególnie tych,którzy mają słabe nerwy.

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Prawdę mówiąc równie dobrze można to robić bez spadochronu, po to jest spadochron by go używać, żeby całkowicie to zniwelować trzeba by było usunąc spadochron i podwojny skok choć i bez tego można również taki efekt osiągnać.

1 godzinę temu, MasterFiks napisał:

Jestem za! Również uważam, że używanie tego typu "legalnego" speeda utrudnia grę innym graczom. 

Skoro "legalny" to czemu ma być to banowane? :D

Opublikowano
20 minut temu, hasajacypiotrus napisał:

Skoro "legalny" to czemu ma być to banowane? :D

Ponieważ nie tylko ty grasz na tym serwerze. Są tam od ciebie też i słabsi gracze którzy nic nie wiedzą o tej "sztuczce" ,a ty używając tego potrafisz w kilka   sekund przelecieć całą mapę. Co raczej nie jest naturalną i spotykaną możliwością w rozgrywce.

Ta cała historia wygląda bardzo podobnie jak np bugi na mapie (takie w które można wejść)
  Mimo że gracz nie ma wallhack`a na spokojnie może zobaczyć przez txt graczy na mapie
Tak samo z tą twoją sztuczką ze spadochronem
  Mimo że normalnie nie powinno się przelecieć całej mapy w kilka sekund...
Ty możesz to zrobić na spokojnie natomiast inni tego kompletnie nie potrafią...

Uważam że tak jak wchodzenie w txt speed ze spadochronem również powinien być zabroniony.
Jest to najzwyczajniej w świecie nienaturalne, a jeśli na to pozwolimy będzie to wyglądało tak jak byśmy pozwolili na patrzenie przez txt.

Opublikowano
Przed chwilą, MasterFiks napisał:

Ponieważ nie tylko ty grasz na tym serwerze. Są tam od ciebie też i słabsi gracze którzy nic nie wiedzą o tej "sztuczce" ,a ty używając tego potrafisz w kilka   sekund przelecieć całą mapę. Co raczej nie jest naturalną i spotykaną możliwością w rozgrywce.

Ta cała historia wygląda dosłownie tak samo jak np bugi na mapie (takie w które można wejść)
  Mimo że gracz nie ma wallhack`a na spokojnie może zobaczyć przez txt graczy na mapie
Tak samo z tą twoją sztuczką ze spadochronem
  Mimo że normalnie nie powinno się przelecieć całej mapy w kilka sekund...
Ty możesz to zrobić na spokojnie natomiast inni tego kompletnie nie potrafią...

Uważam że tak jak wchodzenie w txt speed ze spadochronem również powinien być zabroniony.
Jest to najzwyczajniej w świecie nienaturalne, a jeśli na to pozwolimy będzie to wyglądało tak jak byśmy pozwolili na patrzenie przez txt.

Powiem ciii że spadochron tutaj ma mało wspólnego z tym ale zostawie to dla Ciebie, no własnie nie tylko ja tak potrafie bo widzę powoli więcej osob które sie tego uczą, więc chyba nic zlego w tym nie ma

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.