Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, 

od czasu kiedy CS stał się darmowy, serwer jest nawiedzany przez plagę dzieci na kontach non prime, którzy psują całą rozgrywkę grając na cheatach.

Z tego powodu piszę z zapytaniem, a jeśli to możliwe, z propozycją, czy da się zrobić serwer dostępny tylko dla ludzi mających CSGO z primem?

Ktoś mógłby pomyśleć, że zmniejszy się liczba ludzi na serwerze, ale z moich obserwacji wynika, że wręcz przeciwnie. Niegdyś prawie zawsze wieczorem trzeba było czekać, aż zwolni sie slot. 

• Lubię to! 1
  • Zasłużony
Opublikowano

Jestem na nie

Jako admin sporo banuje, bez sensu byloby otwierać nowy serwer tylko dla graczy posiadajacych Premium, trzeba by bylo znalezc nowych adminów nowych opiekunow itd 

Spadla by tez liczba graczy. Jak widzisz haxa na arence to po prostu pisz na u@ lub pisz na steam do jakiegoś admina

Jak nie bedzie nikogo to wejdz na ts3, moze tam kogos zlapiesz. Admini tez ludzie, nie da sie siedzieć 24 godziny na dobe na serwie przecież.

Opublikowano

@ KubeN @ IMean nie chodzi mi o otwarcie nowego serwera, tylko zmianę tego na only prime.
a jeśli chodzi o adminów, to ja jak najbardziej rozumiem, ze to tylko ludzie i nie mozna ich o to winić, ale wciąz jest ciezko i juz kilkukrotnie prosiłem na sb admina na serwer i chyba tylko raz ktoś wbił.

• Zasłużony
Opublikowano
32 minuty temu, Marcelek napisał:

@ KubeN @ IMean nie chodzi mi o otwarcie nowego serwera, tylko zmianę tego na only prime.
a jeśli chodzi o adminów, to ja jak najbardziej rozumiem, ze to tylko ludzie i nie mozna ich o to winić, ale wciąz jest ciezko i juz kilkukrotnie prosiłem na sb admina na serwer i chyba tylko raz ktoś wbił.

Jeśli arena byłaby only prime to bardzo by spadła ilość graczy

Swoją drogą

Jest jakiś plugin, który uniemożliwia wchodzenie graczom bez prime na serwer?

• Zasłużony
Opublikowano
1 godzinę temu, IMean napisał:

Jest jakiś plugin, który uniemożliwia wchodzenie graczom bez prime na serwer?

Jest.

Przykro mi, na chwilę obecną nie wprowadzimy ww. pluginu. Po przejściu na nowy hosting nasza arena podupadła na ranking. Jeżeli tylko wróci na swoje miejsce pomyślimy nad wprowadzeniem tego w życie.

• Zasłużony
Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

propozycjaodrzucona.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• 2 tygodnie później...
  • Zasłużony
Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

archiwum.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.