Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick oskarżyciela: MemesiO
Nick oskarżonego: Karcok
IP lub SID oskarżonego:-
Przebieg sytuacji: Ban za cele po stronie CT, stoje na respie ustawiam rate i dostaje kicka za "cele mapy", gdy jeszcze paka nawet nie jest podłożona, minęło 30s rundy. Po chwili wchodzę, stoje na respie zdążyłem wpisać tylko binda i wymienić kilka zdań z ów "adminem" dostaje bana za cele mapy. 

Cel mapy mirage to rozbrojenie bądź wyeliminowanie wszystkich przeciwników. Proszę się do edukować.
Dowody:

• Haha 1
  • Legenda
Opublikowano

Primo, naucz się czytać, bo powód ci podałem bana "Prowokacja".

Dostałeś kicka kulturalnego za cele mapy, a w zasadzie ich brak, po upływie spokojnie więcej niż 40 sekund, ale to nie ma w zasadzie nic do tego w momencie, kiedy twój team się bronił jak mógł, a ty stałeś i sobie herbatkę popijałeś (Było chyba z 4/5 vs 4/5).

Wracając do powodu bana (Prowokacja) dostałeś go tylko na 5 minut, za to że ostrzegłem cię po twoim kicku, abyś dalej nie stał na respie, bo dostaniesz po prostu tym razem ode mnie bana, oburzyłeś się jak, małe bezbronne dziecko, które nie dostało smoczka i stałeś nadal uparcie na ct, na co ty do mnie "dawaj" oczywiście tyczyło się to bana, więc uznałem to za prowokację :)

Kim ty jesteś żeby mi dyktować co mam robić? Wchodzisz na serwer, to obowiązkowo przeczytaj regulamin i się go trzymaj, za dużo mam skarg na ciebie, dlatego też od dzisiaj oficjalnie deklaruję, że będę miał na ciebie jeszcze bardziej wyszczególnione oko.

Niżej załączam ss'a.

Pozdrawiam.

20190109153633_1.jpg

• Lubię to! 3
  • Uwielbiam 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.