Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemano, mam kolejną małą propke. Co wy na to by dodać konkurs hmm np. za najlepsze GT? Chyba nie muszę objaśniać na czym by polegał :), pod koniec miecha byśmy wybierali TOP3 GT klasycznie nagrody w postaci VIP'a na serwerze na jakiś tam okres.

Zawsze można bardziej zaszaleć i pomyśleć nad jakimś eventem powiedzmy "Zabij admina z kosy" (jak na ten temat się więcej os wypowie bym bardziej objaśnił ocb)

Czekam na odpowiedzi. 

• Lubię to! 3
  • Legenda
Opublikowano

Byłabym przeważnie za eventem "Zabij admina z kosy" lub z granatu. Widziałam to na jednej sieci i świetna sprawa, a wystarczy do postu dodać tylko ss, gdzie widać, że zabiło się admina właśnie tymi rzeczami :D 

Opublikowano
Przed chwilą, Gosia ?! napisał:

Byłabym przeważnie za eventem "Zabij admina z kosy" lub z granatu. Widziałam to na jednej sieci i świetna sprawa, a wystarczy do postu dodać tylko ss, gdzie widać, że zabiło się admina właśnie tymi rzeczami :D 

Dokładnie, zawsze to jakieś urozmaicenie gry dla graczy. Oczywiście trzeba by było ustalić ilość zabić z kosy oraz granatu. 

Opublikowano
10 godzin temu, Gosia ?! napisał:

No pewnie super sprawa tym bardziej że serwer to 4fun więc zabawa mile widziana 

Opublikowano
45 minut temu, Jaro :) napisał:

No pewnie super sprawa tym bardziej że serwer to 4fun więc zabawa mile widziana 

Miało być z elementami 4fun :D

Opublikowano

Pomysł mi się bardzo podoba  "Zabij admina z kosy" lub z granatu" jak najbardziej na tak .Wystarczy tylko dogadać jeszcze co i jak to  będzie działało i myślę ,że urozmaiciło by to grę na serwerze...

• Premium
Opublikowano

Szczerze to pomysł niby nie jest zły, ale z drugiej strony, jak ktoś nowy wejdzie na serwer nie będzie wiedział kto jest adminem czy coś, a poza tym jak zrobicie np z granata to myślę, że dużo osob np biegnąc do anarchii na początku rundy będzie czekać, aż poleca z 2-3 he bo może akurat uda mu się dobić kogoś, trochę takie coś bardziej pasuje na 4fun, a nie na dd2, ale w sumie można spróbować ogarnąć takie coś 😉 najwyżej jak by było coś nie tak to zrezygnować z tego i tyle 

Opublikowano
3 godziny temu, 666Apostol napisał:

Szczerze to pomysł niby nie jest zły, ale z drugiej strony, jak ktoś nowy wejdzie na serwer nie będzie wiedział kto jest adminem czy coś, a poza tym jak zrobicie np z granata to myślę, że dużo osob np biegnąc do anarchii na początku rundy będzie czekać, aż poleca z 2-3 he bo może akurat uda mu się dobić kogoś, trochę takie coś bardziej pasuje na 4fun, a nie na dd2, ale w sumie można spróbować ogarnąć takie coś 😉 najwyżej jak by było coś nie tak to zrezygnować z tego i tyle 

W sumie zgadzam się z Tobą, najlepiej dodać aby "Zabij admina z kosy" dogadać szczegóły na ts. Z tym HE rzeczywiście może być słabo.

Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

propozycjaodrzucona.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

kosz.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.