Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick oskarżyciela: @ Ptychu
Nick oskarżonego: @ Dejv
IP lub SID oskarżonego: ---
Przebieg sytuacji:

Jesteśmy na serwerze społecznościowym, na którym nie można zabronić rozmawiania przez mikrofon, przynajmniej nie ma czegoś takiego w regulaminie. Dostałem muta od Dejva za to, że rozmawiałem KULTURALNIE na serwerze so why mute? Zero wyzwisk, wylgaryzmów nic. Istnieje opcja zmutowania gracza jeśli komuś przeszkadza indywidualnie to co ten "ADMIN" robi? Powtarzam żadnego punktu w regulaminie nie złamałem więc proszę o ukaranie tego pseudo admina. DZIĘKUJE ZA UWAGE.
Dowody: Karcok masz tam w logach czy w czymś.

@ Karcok @ Weak'uś. ♡serduszko.gif

• Lubię to! 1
Opublikowano

Dostales muta na 1 min zeby ktos w spokoju bez twojego ciaglego GADANIA mogl dokonczyc runde i chociaz na sekunde nie miec twojego glosu w sluchawkach....!

Nawalasz ta kopara jak katarynka a pozniej wielki placz ze dostaje muta TYLKO NA 1 MIN ! Wez sie ogarni bo nie masz 7 lat.... 

Opublikowano

Bo lubie, moge i taki ktos jak ty nie zabroni mi. Poza tym fajnie ze swoim zachowaniem decydujesz za caly serwer. Istnieje opcja indywidualnego zmutowania so pokaż swoje iq

• Legenda
Opublikowano

@ Ptychu Jeżeli faktycznie jest tak jak @ Dejv pisze, czyli że gadałeś non-stop przez mikrofon, miał do tego prawo, aby cię zmutować, ponieważ jest to nadużywanie mikrofonu w grze i mogło to przeszkadzać innym graczom, nie ważne czy istnieje opcja "indywidualnego zmutowania" czy nie, po to właśnie jest admin, aby reagować w takich sytuacjach.

Brak wystarczających dowodów, zamykam.

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.