Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Spoiler

- Ukończony 17/18 rok życia (czasem są wyjątki).

- Mutacja.

- Działający i sprawny mikrofon.
- Minimum 10 godzin przegranych na serwerze.
- Znajomość regulaminu serwera 
- Wyróżnianie się kulturą osobistą.

- Brak konfliktów.

- Umiejętność radzenia sobie w trudnych sytuacjach.
- Niezbędna jest minimum podstawowa znajomość SM 

- Minimum 2 dni stażu na forum.

- Udzielanie się w życie forum (minimum 10 sensownych postów )

- Można złożyć jedno podanie co 7 dni od czasu odrzucenia poprzedniego podania

- Posiadanie konta Prime

`Nick z serwera. `playa.

`Imię. Piotr

`Wiek. 26

`Steam IDSTEAM_1:1:88299062 

`Czas spędzony na serwerzehttp://stats.weakapps.pl/player.php?id=580 https://www.gametracker.com/player/`playa./147.135.199.68:27015/

`Doświadczenie w adminowaniu na serwerach CS:GO. Około roku jako admin na serwerze Jailbreak [25-30/30]

`Znajomość obsługi admina. Podstawy są mi znane bardzo dobrze więc bym swoją wiedzę mógł obstawić na ok; 6/10 (ponieważ od 7dmi wzwyż uważam już wiedzę wyżej zaawansowaną tj; pluginy etc.

`Argumenty, dlaczego akurat Ty masz zostać adminem oraz powiedz kilka zdań o sobie. Witam, Dlaczego powinienem zostać adminem. Mhm; Zacznijmy od tego, że na serwerze jest kilku adminów co jest dobre, lecz ów adminowie są młodymi uczniami (ew; większość), którzy nie mogą być na serwerze za dnia(południa) kiedy to możemy natknąć się właśnie na graczy mostly nonprime, którzy nie lubią szkoły i wolą trollować serwer czując się bezkarnymi. Dlatego w szczególności jest to główny argument, którym się podpisuję. Z racji, że mamy zimę, ja mam wolny czas i aktualnie przebywam w Polsce na serwerze jestem w różnych godzinach - czy tych południowych czy tych wieczornych i troszeczkę irytujące jest bieganie na forum co chwilę i proszenie o pomoc, kiedy ten porządek za tych godzin mógłbym ogarniać samemu. 
Następnymi argumentami jest to, że jestem starszą osobą(czytaj bardziej doświadczoną umysłowo) i potrafię zachować powagę sytuacji kiedy jest ona wzmagana. Dlatego też chciałbym wspomóc serwer swoją osobą na ów stanowisku względem umilania gry dla graczy, którzy są na serwerze by postrzelać i porozmawiać, a nie się wkur… 

Na czas aktualny w Polsce jestem prawdopodobnie do marca (co bym chciał zaznaczyć z góry) więc wiem, że to krótko bo ok dwóch miesięcy jednak uważam, że zawsze lepiej mieć szczerą i kompetentną osobę w szeregach przez te dwa miesiące jak go nie mieć w ogóle.

O mnie; Jestem typem człowieka pozytywnego, wesołego oraz lekko gadatliwego. Nie biorę do siebie obelg internetowych ponieważ z doświadczenia wolę po prostu unikać bezsensownych konfliktów z ludźmi, którym sprawia to frajdę i preferuję po prostu ich wyciszyć co by się nie irytować jednak nie popuszczam bluzgania na rodziców(takiego zachowania od nigdy nie szanowałem i szanował nie będę). 
Jestem typem podróżnika więc póki co skaczę po różnych Państwach w celu odnalezienia swojego własnego miejsca, w którym się będę czuł dobrze i w którym chciałbym zakończyć swój żywot - póki co, zawsze wracam do punktu wyjściowego czyli polski ^.^

Lubię śpiewać, tańczyć, słuchać muzyki - te trzy rzeczy to rzeczy, które napędzają mój silnik zdrowotny aby być szczęśliwym i uśmiechniętym w życiu bo to najważniejsze x)

Strzelec ze mnie może nie najlepszy, ale myślę, że to nie jest czymś bardzo ważnym czym osoba na tym stanowisku powinna się prezentować.

@Edit; Jak zauważyć idzie, kulturę osobistą zaznaczyłem na pomarańczowo, ale to tylko ze względu na to, że po prostu czasami lubię przeklnąć, ale to ze względu na wiek ^^

`Ile czasu możesz poświęcić na serwerze. Na czas teraźniejszy sporo, a serwer przypadł mi do gustu więc w zwyczaju myślę te 3h dziennie żwawo. 

`Posiadasz mikrofon?. Oczywiście, słychać mnie co raz kiedy jestem na serwerze :)

`Akceptacja regulaminu admina/serwera. "Akceptuję regulamin admina | regulamin serwera i zastrzegam, że będę go przestrzegał"

`Linki do poprzednich podań. Brak, (był tylko jeden bejt), ale to nie prawdziwe podanie jak np;. te, które w tym momencie czytasz.

`Kontakthttps://steamcommunity.com/id/skillsunconfirmed/home

`Konto Prime. #confirmed

Pozdrawiam
';...;' `playa.

Opublikowano

Neutral 

+wiek, 

+doświadczenie, 

+dlaczego ty, 

Uważam, że nie ma sensu popadać w paranoje i przyjmować każdego kogo popadnie. Brakowało adminów ale jest ich już dużo. 

Osobiście kompletnie nie kojarzę cię z serwera dlatego jestem pół na pół. 

Chęci są, podanie starannie napisane. 

• Legenda
Opublikowano

Jesteś na serwerze zaledwie od 4 dni....

Nie znam cię kompletnie. Tak samo stawiam, że gracze również cię nie znają.

Popraw aktywność i daj się poznać innym graczom, nawet nie będę patrzył na inne punkty, kiedy tak prosta rzecz nie jest wykonana.

• Lubię to! 2
  • Legenda
Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

podanieodrzucone.png

Ponowne podanie możesz złożyć po upływie 7 dni.

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.