Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Twój nick: banan
Nick oskarżonego: misio-fazi
IP/SID oskarżonego: 
Godzina i data zdarzenia: http://bany.katujemy.eu/bans/40978.html
Mapa: dd2
Screeny/demo: 
Opis sytuacji: Nie chce mi sie wstawiac demka z takiej glupiej sytuacji, ale po raz kolejny prosze o madrzejsze wybieranie adminow. 
Ban jest za "resp", gdy stalem juz poza nim a dokladniej przy "dlugiej". Dostalem go dlatego, ze kierowalem gre? Wyglada na to, ze tak, bo inni nie dostali. A kolejny ban w amx jest ponad minute pozniej, czyli w nastepnej rundzie dopiero.
Inni gracze stali jeszcze dalej ode mnie, tzn blizej respu tt i bana dostalem ja, dziwne, hmmm... Naprawde smieszy mnie to podejscie adminow, nie wszystkich, ale tego tak. Dla przypomnienia opisy miejscówek na mapie dd2: https://forum.cs-classic.pl/topic/18357-poradnik-nazwy-miejsc-na-mapie-de_dust2/  
Nie pozdrawiam ;)
  • Haha 2
  • Wrr 2
Opublikowano

znowu Ty? hehe

Stałeś długo na respię, po chwili ruszyłeś się w stronę longa (pragnę nadmienić, iż nadal stałeś na respie po 1:30)

Admin słusznie Cię pokarał, jeżeli nie znasz regulaminu serwera , to się z nim zapoznaj.  

Pozdrawiam Siro :D

• Lubię to! 2
Opublikowano

Co to znaczy "znowu Ty"? Tak, bo chyba tylko mi sie chce fatygowac na tym forum i pisac o tym, co jest nie w porzadku wobec graczy. Slusznie? W takim razie radze zapoznac Ci sie ze strona wyzej, ktora podalem. Zadaj sobie pytanie, gdzie jest resp tt dokladnie? Widze, ze chyba musze to demo przygotowac na taka blachostke, ale szanuje za to, ze go bronisz. Mimo tego ze nie masz podstaw do tego, tylko na zasadzie "moj glos jest wazniejszy, niz Twoj". Z regulaminem sie juz dawno zapoznalem, nie martw sie i podejrzewam, ze znam go bardziej od Ciebie, ale nie o regulamin tu chodzi tylko o to, gdzie jest ten resp. Ty go nie znasz, więc na darmo sie trudzisz z odpisywaniem w jego imieniu. Pozdrawiam banan :D

• Wow 1
Opublikowano

Dostałeś bana za respa na którym byłeś za długo jak zacząłem cie banować zdążyłeś uciec ale i tak ban Ci się należał bo nie pierwszy raz byłeś na respie zbyt długo jako ostrzeżenie było tylko 5 minut.

• Lubię to! 1
  • Haha 1
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

@ bananowybanan chodziło mi o to, że raz dostałeś bana i zamiast się pilnować i zapoznać z regulaminem serwera, to składasz skargi :O

regulamin znam lepiej, a może obaj znamy go jednakowo, więc jeśli go znasz to nie stój na respie po 1:30.

Pozdrawiam Siro :O

• Lubię to! 1
Opublikowano

Kazdy bedzie bronil swojego zdania, wiec dyskusja jest bezsensu. Siro zapoznalem się z regulaminem serwera, nie przypominaj mi o tym. Admin zle postapil, wiec z czym mam sie pilnowac? :D "Na gebe" to kazdy moze cos udowadniac. Z racji tego, ze misio-fazi jest adminem to i tak ja sam nie mam sily przebicia. Po co sa te skargi w takim razie? Dla zasady, czy maja czemus sluzyc? Ciezko jest sie przyznac do bledu adminie. Slownie to mozemy sie tak caly rok przekomarzac. Zerknij na demo, tyle ode mnie. Pozdrawiam

Opublikowano

Ja_Pro_Ty_Dno tez dostał bana za respa i też uciekał ale nie był to jego pierwszy resp powyżej 1:30 tak  jak i twój i dostal 5 minut ale on przyjął to na klatę jak mężczyzna i znów gra na serwerze i nie pisze skarg ale każdy robi tak jak uważa.

Pozdrawiam.

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Nie probuj wybielac swojego zachowania postepowaniem innych graczy. Nie wiem czy slusznie dostal czy nie, nie przygladalem mu sie. Skoro to przyjal jak mezczyzna, to widocznie zle postapil i gra dalej, ale o czym my tu piszemy? Uwazam, ze dostalem bana nieslusznie i trzeba obejrzec po prostu demko i tak jak napisalem wyzej, zastanowic się gdzie jest dokladnie resp TT (gdzie sie konczy i gdzie zaczyna), bo jak widac u niektorych moze to byc pojecie wzgledne. Jak mezczyzna walcze o swoja racje, a nie przyznaje ja odgornie, bo tak jest latwiej. Moze w ten sposob spojrz na to :D

Opublikowano

Banan masz zbyt duże ego i nie możesz przeżyć że ktoś cię wyrzucił bo zrobiłeś błąd. We wcześniejszej skardze nie miałeś racji tak jak i w tej.  Nie potrafisz tego przyjąć do wiadomości to trudno.  Niestety niektórzy ludzie są najlepsi i najmadrzejsi. ..  nie rób kwasu na serwie i forum bo tu gramy dla fanu a nie o złote majtki.  Jak to misio ładnie powiedział,  bierz na klatę jak facet i tyle. :pijemy2:

• Haha 1
Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

kosz.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.