Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż paracord (★) | Marmurkowy gradient (FN) ×
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy (★) | Tygrysi kieł (FN) ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Twój nick: banan
Nick oskarżonego:  BeFFu (admin only dd2)
IP/SID oskarżonego: 
Godzina i data zdarzenia:  05.01.2019 - 16:48:43 
Mapa: dd2
Screeny/demo: 
Opis sytuacji: I tak pewnie nic sobie z tego nie zrobicie, ale dostajac bana na 5 minut za "cele mapy", to troche przesada zwazajac na sytuacje w ktorej bylem.
Zostalo okolo 20 sec do wybuchu bomby na bombsite A, ja bylem na "B" i wybijalem wszystkich po kolei, wiec nie moglem sie zblizyc bardziej. Gdy juz wszystkich wybilem szedlem
w strone bombsitu i zostalo mi 15 sec, gdy bylem juz przy respie CT. Zostalem sam majac red hp i kilku przeciwnikow, wiec jak mialem to odbic w 15 sec? Kto w ogole tu mianuje adminow?
5 minut to nie wiecznosc, ale chodzi mi o sam fakt. Myslenie logiczne u tego admina jest na poziomie zerowym, moja 7 letnia siostra wiedzialaby, ze nie da sie odbic bombsitu
w 15 sec bedac na CT, majac do zabicia kilku przeciwnikow jeszcze i potrzeba 6 sec na rozbrojenie bomby. Wiec mialem isc na pewna smierc? Rozumiem gdybym kampil, ale tego nie robilem.
Radze wybierac rozsadniej adminow i zadawac im jakies pytanie kontrolne z podstaw logicznego myslenia. Nie pozdrawiam 
  • Lubię to! 1
  • Haha 1
Opublikowano

Nie obrażaj beefu bo to dobry admin.  Nie chcę się z tobą kłócić , ale często zostając sam uważasz ze nie dasz rady i po prostu unikasz tego by wbić bo możesz zginąć:default_beee: byłem wtedy i połowa CT unikala robienia celów i leciały ostrzeżenia o cele więc admin zareagował

• Haha 2
Opublikowano

Byłem Adminem na tym serwerze rok czasu, z braku laptopa. Wróciłem i już odpisuje.

Opis sytuacji: I tak pewnie nic sobie z tego nie zrobicie"

Na każde zgłoszenie Opiekun serwera będzie reagował. 

Zostalo okolo 20 sec do wybuchu bomby na bombsite A, ja bylem na "B" i wybijalem wszystkich po kolei, wiec nie moglem sie zblizyc bardziej.

Do tego momentu, gdyby Admin Cie nawet slapnął, to miałbyś racje co do skargi

Czytając dalej, coś mi się nie zgadza.

Gdy juz wszystkich wybilem szedlem w strone bombsitu i zostalo mi 15 sec, gdy bylem juz przy respie CT. Zostalem sam majac red hp i kilku przeciwnikow, wiec jak mialem to odbic w 15 sec?"

Czas zabicia graczy na BS "b" oraz czas dojścia do "respowna CT", czyli 15 sek.  

Na serwerze wgrany jest VIP.  W przypadku, gdy chciałeś zagrać na zachowanie broni, to Admin nie mógł wiedzieć, czy posiadasz VIP, czy nie. Czyli, nie miał możliwości rozpoznania na szybko, czy po ewentualnej śmierci odzyskasz broń. Admini mają VIP w standardzie, dlatego mogą nie pamiętać o różnicy. 

To jedna opcja...

Druga, Admin nie musiał widzieć od początku jak grasz. Mógł trafić na moment, w którym wyglądało, że nie spieszysz się do gry. Takie są uroki szybkich decyzji, które Admin podejmuje w ciągu 3 do 10 sek, po czym reaguje. 

Ja osobiście dałbym ostrzeżenie słowne na y@ lub na upartego kick. Tylko kara zalezy od temperamentu Admina itp. itd.

Obejrzenie dema rozwiążę sprawę. 

Według mnie ban to kara ostateczna. Preferuje ostrzeżenia.   Admin postąpił słusznie, ograniczając czas kary do 5 minut z myślą, że wejdziesz ponownie. Na przyszłość jednak sugerowałbym slay/kick. 

• Legenda
Opublikowano

Admin zbyt pochopnie ocenił sytuację, jednak podczas gry tak się po prostu zdarza. 
@ BeFFu pamiętaj o tym, by pierwsze zgładzić gracza lub dać mu kicka, a nie od razu banować. 
Admin też człowiek, pomylić się może. Myślę, że w tej sytuacji upomnienie administratora bez wyznaczania ostrzeżeń wystarczy. 

Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

kosz.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.