Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

EDIT: Polecam obczaić mój profil steam, jest tam zawartych 25banów z ub, wszystkie praktycznie z taką sytuacją.

To jest kolejny dowód mojej czystej gry, polecam ;*

Twój nick: bind w +sgs lub `Przebiegla Zebra. (Nie wiem na jakim nicku wtedy grałem)
Nick admina banującego: @ `rage
Data/Mapa: dd2
IP/SteamID: STEAM_0:1:220630936
Serwer (mod): dd2                               
Opis sytuacji: No cóż jednak Pan ubt nie jest wtajemniczony w temat i nie potrafi rozróżnić skryptów, cheatów od

czystego grania ;) Niżej rozpiszę wszystko ;)
Wycinek z konsoli: - brak zostało mi dodany ban w bansie.

A więc zaczynając od samego początku, pierw zacznijmy od tego co to jest sgs a co to gs.

Sgs- inaczej nazywane jest to russian walk'iem, polega to na podwójnym kucnięciu (scroll+ctrl),

gdy dodamy do tego strefy, odpowiednio dobre to wtedy możemy nabrać imponujące prędkości.

Jak je wykonać? Oraz jak wyglądają? Tak:

GS'y - Jest to podobne do sgs'ów tylko pod jednym względem, używa się tylko scrolla, płaczki serwerowe

mówią tak: "Jesteś gównem bo palisz rolke". Gs'y są znacznie trudniejsze od sgs'ów, często są pisane macra,

skrypty itd. by ułatwić wykonywanie tego. 

Oto podobnie jak w przypadku sgs, jak wyglądają, oraz jak je robić? Tak:

Dodam, iż w obu przypadkach jest podobna sytuacja, im więcej fps mamy, tym lepiej nam uzyskać prędkość.

NA tym serwerze jest ustawiona komenda odpowiedzialna za płynne strefowanie bez zatrzymywania (sv_aa 999).

To umożliwia jeszcze lepsze latanie na sgs'ach czy tam gs'ach, jest to prostsze od budowy cepa. No ale tłumacząc jak

takie velo nabrać jak pan @ `rage napisał. Dzięki tej komendzie możemy robić obszerne wielkie strefy, w moim przypadku

4 strefy szerokie, które mi dają velo ok. 800. Ale dobra zaraz zaraz, zostałem rozpisany, że mam "strafe hacka".

No to teraz druga rzecz się nasyła na myśl, co to ten właściwy strafe hack?

Strafe hack polega na wypychaniu gracza do przodu, daje mu to prędkość, nie nabiera prędkości poprzez obszerne ruchy, czy tam

machanie myszką. NA moim demku ewidentnie widać jak macham myszką, do tego mam około 400 fps, mam zbindowane wyłączanie

huda, daje mi do 900 fps, dzięki takiej ilości fps jestem w stanie rozpędzić się do niewyobrażalnych prędkości przy trzech machnięciach

myszką dodając pare stref :)

Tak wygląda "strafe hack" - Jak widać na tym filmie, po uderzeniu w ścianę na bieżąco dostaje prędkości, oraz nie macha mychą na boki.

Dobra, teraz wam zaprezentuję ziomka, który ma umiejętność latania na sgs, wykorzystuje to na serwerze, robi to jak ja, może nawet

ja to robie lepiej, wszystko zależy od doświadczenia, oraz spędzonego czasu na trybach typu "hns, sr, dr, kz, bhop". Mój staż na tego typu

serwerach wynosi 6lat. Przegrałem swoje i wiem dobrze, że moje umiejętności zaskakują, ale nie wiedziałem, że w takim stopniu by rozpisać

3 akcje, które mi wyszły, zobacz na resztę demka gdzie przykładowo pale strefe lub sgs'a. Skrypt/cheat, który ty wymieniłeś jest bezbłędny,

nie byłoby możliwości się tak zatrzymać jak ja. Dobra, dobra bo tak troszkę zboczyłem z tematu, oto filmik, który ukazuje możliwości sgs.

Jak masz mnie rozpisać w 3 ounktach to Ci podziękuję i sieć traci na wartości z Tobą.

Przynosich pośmiewisko dla sieci takim zachowaniem, jak masz rozpisać kogoś to rozpisz

porządnie, a nie w trzech punktach. Zobacz se inne demka, nie jedno i to czasówki gdzieś

od siebie oddalone, a pomiędzy nimi to co? Czyściutkie akcje? ;) No właśnie. @ venom.

Ty chyba możesz najlepiej się wypowiedzieć na tym całym forum na ten temat, widziałeś

do czego jestem zdolny, byłem z Tobą na nie jednej sieci. Venom sam popełnił ten sam

błąd banując mnie za "skrypty" podczas mixa. Pozdrawiam i dziękuje, jak będzie potrzeba to

nawet rozpisze 4-ry demka moich akcji, gdzie są ewidentne dowody, że nie mam cheatów itd.

Cheaty się nie mylą, człowiek tak :*

• Lubię to! 1
Opublikowano

No jako, że zebra mnie oznaczył, to potwierdzam to czysta gra. I zbanowałem go na całej sieci, bo miałem range która mi to umożliwiła (oczywiście to było błędem, bo nie skryptuje) Wkurza taka gra, ale niestety jest czysta.

• Dzięki 1
Opublikowano

XD

Wygodne tłumaczenie, na serwie 10aa robić takie strafe ducki ze spadochronem jak i bez, coś pięknego :D

Twoje czyste granie równie dobrze może podsumować 

Strafe'y są spalone.

Co ciekawe od czasu kiedy pojawił sie hpp hack 4.0 i flatcheat znacznie przybyło deathrunowych talentów.

//

Zajrzałem na steama, nie sugeruje się werdyktami z innych sieci.

Coś czuje, że dołączymy do twojej listy "kurew które banują za darmo ;)"

Całość obejrzana zarówno z 1 i jak i 3os. Racja, nie było tam gsów, jedynie sgs. Moja pomyłka ;)

Taka ilość perfect strafe jumpów budzi podejrzenia, podobnie jest z graczem który wali ideolo po modelach.

Zresztą widze, że podobnie jak ja kolekcjonujesz banicje na tym steamie :D

1 godzinę temu, `Przebiegla Zebra. napisał:

Strafe hack polega na wypychaniu gracza do przodu, daje mu to prędkość, nie nabiera prędkości poprzez obszerne ruchy, czy tam

machanie myszką. NA moim demku ewidentnie widać jak macham myszką, do tego mam około 400 fps, mam zbindowane wyłączanie

huda, daje mi do 900 fps, dzięki takiej ilości fps jestem w stanie rozpędzić się do niewyobrażalnych prędkości przy trzech machnięciach

myszką dodając pare stref :)

No ale faktycznie, machasz myszką więc klar :D 

Twoje granie tak czyste jak moje naczynia po Wigilii.

@ Grabuśś

@ puma

@ Gosia ?!

http://d1.hltv.org.pl/srv54089/HLTV-1901011732-de_dust2.dem.zip

21:41

@ czak

yup,

https://www43.zippyshare.com/v/NppTSqz4/file.html

• Haha 2
  • Legenda
Opublikowano

Sorry że się wtrącę, wiem, że nie powinienem i możecie warnować - ale czy serwer nie ma ograniczonej prędkości? Tylko na skryptach można to ominąć jeśli dobrze pamiętam - a większość filmików jest nagrywana na serwerach gdzie limit prędkości jest odblokowany czyli różne kz i inne deathrunny itp.

• Lubię to! 2
  • Haha 2
Opublikowano
2 godziny temu, czak napisał:

Sorry że się wtrącę, wiem, że nie powinienem i możecie warnować - ale czy serwer nie ma ograniczonej prędkości? Tylko na skryptach można to ominąć jeśli dobrze pamiętam - a większość filmików jest nagrywana na serwerach gdzie limit prędkości jest odblokowany czyli różne kz i inne deathrunny itp.

serwer ma ustawioną komendę pod dr, żądnego ogranicznika nie ma. Wybij se to z głowy.

2 godziny temu, `rage napisał:

XD

Wygodne tłumaczenie, na serwie 10aa robić takie strafe ducki ze spadochronem jak i bez, coś pięknego :D

Twoje czyste granie równie dobrze może podsumować 

Strafe'y są spalone.

Co ciekawe od czasu kiedy pojawił sie hpp hack 4.0 i flatcheat znacznie przybyło deathrunowych talentów.

//

Zajrzałem na steama, nie sugeruje się werdyktami z innych sieci.

Coś czuje, że dołączymy do twojej listy "kurew które banują za darmo ;)"

Całość obejrzana zarówno z 1 i jak i 3os. Racja, nie było tam gsów, jedynie sgs. Moja pomyłka ;)

Taka ilość perfect strafe jumpów budzi podejrzenia, podobnie jest z graczem który wali ideolo po modelach.

Zresztą widze, że podobnie jak ja kolekcjonujesz banicje na tym steamie :D

No ale faktycznie, machasz myszką więc klar :D 

Twoje granie tak czyste jak moje naczynia po Wigilii.

@ Grabuśś

@ puma

@ Gosia ?!

http://d1.hltv.org.pl/srv54089/HLTV-1901011732-de_dust2.dem.zip

21:41

@ czak

yup,

https://www43.zippyshare.com/v/NppTSqz4/file.html

Dobra sorki, że wypowiadam się pod swoim ub, ale to się robi paranoja, proszę rangi wyższe o rozpisanie moich demek, nie tych podanych przez Ciebie ;)

Też potrafię podesłać mapy, które dobrze szły by zbanować typa. Myślę, mogę nagrać dla was hand show jak robie strefy.

EDIT: BY ROZWIAĆ WSZELKIE WĄTPLOWOŚCI NAGRAŁEM FILM JAK ROBIE SGS.

na sv_aa 999 oraz sv_aa 100.

@ `rage - A tutaj coś widzisz? bo śmieszysz już mnie gościu.

• Lubię to! 2
  • Haha 1
  • Wow 1
Opublikowano

48389681_1110853825745569_8382129054718885888_n.png?_nc_cat=111&_nc_ht=scontent.fwaw7-1.fna&oh=d0f5a639c567100a08e5c992ae23df15&oe=5CD47119

48419988_836561023180883_960673850700333056_n.png?_nc_cat=111&_nc_ht=scontent.fwaw7-1.fna&oh=2bcdb4755f73f3a8be14b48ff5cf7f30&oe=5CD23CA0

@ Lucyfer pozdrawia :v

image.png.142f87144354dd769c2e8beaa830796d.png

Dnia 2.01.2019 o 17:20, `Przebiegla Zebra. napisał:

Widzisz i co to wnosi? odowłuję się od danej sytuacji, a ty mi wywalasz z jakąś sytuacją o 12-stej.

Wystarczający dowód masz w postaci filmu na yt. Tyle z mojej strony co dalej się potoczy, nie lubie ubt płaczków.

To, że ktoś gra lepiej to od razu cheater? Łykasz wszystko jak pelikan.

Możesz wrzucać handshowy showupy blowjoby, mnie to jakoś nie przekonuje. Pelikanem można by nazwać osobę która wierzy w ten filmik bo strafe równie dobrze można zbindować na mouse3/4/5 na flatcheacie.

Twój dowód; [high quality by the way] i konsola którą można wyczyścić vs demko ;)

Taki pojedynek mistrzów.

• Lubię to! 1
  • Haha 1
Opublikowano

Ale co to wnosi?

Lecisz po ss'ach a nie tym co jest na serwerze grane?

Ta wymieniałem się cheatami jakimiś tam, ale co ma to związane z moją grą?

Sprawdzaj demka i to co wysłałem a nie jakieś ss 

// Nic to nie wnosi do mojego ub.

NAGRAŁEM KURŁA JAK WCHODZE DO GRY, POKAZAŁEM KONSOLE, NA FLATCHECIE MASZ MENU OD RAZU W GRZE.

CHEAT CHEATEM, PO CO MI ON SKORO MAM TAKIE UMIEJĘTNOŚCI? WEŹ CHŁOPIE MYŚL.

Chłopie mogę mieć nawet multum hacków na kompie, to o niczym nie świadczy, to nie dowód, że grałem o tej i o tej godzinie

na odpale na waszym serwerze. NAgrałęm to co miałem by udowodnić moje umiejętności i pal gume za przeproszeniem.

Widzisz i co to wnosi? odowłuję się od danej sytuacji, a ty mi wywalasz z jakąś sytuacją o 12-stej.

Wystarczający dowód masz w postaci filmu na yt. Tyle z mojej strony co dalej się potoczy, nie lubie ubt płaczków.

To, że ktoś gra lepiej to od razu cheater? Łykasz wszystko jak pelikan.

@ `rage Dlatego baranie odpaliłem na filmiku csa i od razu pokazałem konsolę :) 
Jesteś jakiś serio niedorozwinięty, mam nagrać jak włączam pc i loguje się na steama?
Jesteś jakiś serio niezrównoważony. Ty w ogóle jak flatcheata się włącza? muszisz dll

włączyć, co z bindów skoro przy starcie gry cheat nie został odpalony? W ogóle wiesz jak

wygląda menu flata? xDDD RAczaej nie. Jesteś kolejnym płaczkiem

• Lubię to! 1
  • Legenda
Opublikowano

Wspomniałeś o sieciach, gdzie dostałeś ub, ale o tych gdzie masz perma (siecie te mają bardzo dobre ubt) to przemilczałeś sytuację. 

Demo nie było sprawdzane tylko przeze mnie, ale również przez osoby, które swoim doświadczeniem przewyższają wielu ubt na różnych sieciach i bez dwóch zdań stwierdzono, że jesteś po prostu spalony. Możesz dopisać nas do osób, które Ci nie dają pograć ;) 

Sytuacja została oceniona po demku, ale podesłane ss'y, gdzie wymieniasz się czitami (w tym tymi na strafe hack) to już w ogóle hit. 

• Lubię to! 1
  • Haha 1
  • Wrr 1
  • Legenda
Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

zbanowany.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.