Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

- Nick, na którym grasz :  Zefr 
- Link do Twoje GT (gametracker) : https://www.gametracker.com/player/Zefr/145.239.20.86:27125/
- Znajomość AMX (1/10) : 6/10
- Ile masz lat : 16 (17 rocznikowo za 2 dni)
- Steam ID : STEAM_0:1:193496883
- Czy byłeś kiedyś karany na Katujemy.eu? : Tak dawno temu za TXT oraz za respik, ale jak mówiłem to było dawno.
- Akceptujesz obowiązkową składkę? (11.07 zł) : Oczywiścię (mogę nawet więcej dać na reklamy serwera)
- Dlaczego to właśnie Ty powinieneś zostać adminem? (minimum 3 zdania) : Dlaczego ja powinienem zostać adminem? Ponieważ dużo się udzielam na u@ jak i na steam pisząc adminom o graczach łamiących regulamin. W ostatnim czasie nawet pododawałem na steam obecnych adminów, bo wcześniej miałem ich niewielu a kilku Adminów zrezygnowało z funkcji. Ale to też nie wystarczyło, ponieważ cheaterów nie brakowało, a adminów dostępnych na steam też nie było. Wiadomo Admini nie siedzą 24/7, bo też mają swoje życie. Admin to nie jest zabawka, ale przede wszystkim wzór do naśladowania.

Podam kilka argumentów, którę mam nadzieję  , że przekonają was do podjęcia pozytywnej opinii :D

-Jestem Kulturalny, pomagam nowym graczom, gdy owej pomocy potrzebują
     -Mam długi staż na serwerze

-Dogaduję się z innymi graczami

-Zawszę chętnie służę pomocą 

-Posiadam mnóstwo czasu wolnego, który poświęcam na serwer DD2

-Mam dobry kontakt z  Administracją serwera

-Chciałbym wspomóc dotychczasowych adminów, trochę wiedzy mam. Co prawda admini spędzają prawie cały dzień na serwerze, lecz są momenty, gdy nie ma żadnego z adminów np. w godzinach porannych oraz późnymi wieczorami.

Wiadomo też, że czasami nie będę mógł grać, bo mam swoje życie, prywatne i obowiązki.
Mogę wam obiecać, że jak zostanę adminem to nie zawiodę was!

Pozdrawiam Zefr :D.

@ Palewroty to coś mało wiesz o mojej znajomości AMX
 @ A~S~ pragnę nadmienc, iż przeklinanie na serwerze DD2 jest dozwolone.  Nie raz słyszałem jak Ty @ CałyJa i wiele innych adminów przeklinacie przez mikro nie mówię tu o ciągłym przeklinaniu, ale zdarza się tak samo jak i mnie, nie przeklinam ciąglę tylko czasami mi się zdarzy powiedzieć o 1 słowo za dużo

PS. Nie wyzywam przez mikro mordizaty :P

• Lubię to! 1
  • Haha 4
  • Wow 1
  • Przykro mi 1
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Po moim trupie jestem na nie 

-brak kultury osobistej 

- spamowianie wielokrotne i przeważnie a nawet zawsze gracz czysty 

- gracze narzekają na cb więc nie wiem czy tak dobrze się dogadujesz! 

PS @ Zawiszak? @ Gosia ?! Mam dowody jak się zachowuje nasz zefrus 

Dołaczam 2 zdj ktore znalazlem na szybkosci, tak przyszly admin ktory sie stara na to stanowisko sie nie nachowuje, jeszcze przez micro wyzywa. Oczywiscie dostal bana, ale nigdy ban nie pomagal bo robil to ciagle . @ Zefr :D nie mysl ze ja cie nie lubie, bo byles pierwsza osoba ktora poznalem na tym serwerze jeszcze na innej sieci po prostu nie jestes gotowy wedlug mnie na takie stanowisko z twoja kultura osobista . Sorka za bledy ale jestem troszke pijany a ze @ Gosia ?! napisala ze trzeba zdj to sa niestety tylko 2 reszty nie moge znalesc . Kazdy tutaj z adminow co maja, zachowuja sie z kultura a chodzi o to zeby pokazac ze admin to nie tylko ranga tylko admin powinien dawac przyklad innym . 

boze znowu.jpg

boze 1.jpg

• Wrr 1
Opublikowano

TAK!!!   jestem na   TAK!!!

GT +

AMX +

Wiek + są inni admini w jego wieku

Steam +

składka +

każdy chyba był karany na tym serwerze oprócz @Zawiszak  @Gosia 

Zefr jest zawsze miły i uprzejmy (także dla młodszych graczy np. mój syn) uważam go za kulturalnego gracza i doświadczonego. Daje info co sie dzieje podczas rozgrywki, ostatnio jest często na serwerze. Myślę że sprawdzi się jako admin i nikogo nie zawiedzie. jednak decyzja nie zależy ode mnie. 

Zefr ja jestem na TAK !!!

• Uwielbiam 1
Opublikowano

Jestem na   TAK...

+ WIEK

+ STEAM

- KULTURA

++ SKŁADKA

+ PODANKO

+ GT

Pozdrawiam Patataj !!!

• Haha 1
  • Premium
Opublikowano

Nie widzę tych dowodów od @ A~S~, więc póki co jestem na tak

+GT 

+bardzo stara się o tą posadę 

+nigdy nie miałem z nim problemów, jak i nie słyszałem żeby kiedykolwiek kogoś obraził czy coś 

Jeśli @ A~S~ serio ma twarde dowody na zefr'a to może i zmienię zdanie, ale narazie na tak 

• Uwielbiam 1
Opublikowano

Myślę że można dać Ci szanse. Jestem na tak.

+ gt

+ chęci

+ składka/stema

• Uwielbiam 1
Opublikowano (edytowane)

Jestem na tak 

+gt

+steam

+kultura

+chęci

+składka

A jak chodzi o A~S no tez się zastanawiam czy to żeby nieraz tak pisze czy ktoś inny się podawał za niegoi

Edytowane przez alwayscheater1
Trochę się spieszę xd
  • Uwielbiam 1
  • Donator
Opublikowano

Z miłą chęcią powiem, że jestem na TAK!! :)

+ gt 

+ składka 

+ steam

+/- wiek (sam mam podobny :D)

+/- amx ale każdy kiedyś zaczynał 

• Uwielbiam 1
Opublikowano

Proste że na TAK, mam nadzieję że @ Zawiszak? tym razem nie postąpi głupio (według mnie) i da Ci szansę:

+ GT eleganckie 

+ Składka + dobrowolna chęć dorzucenia się do reklamy

+ Steam (pamiętam specjalnie po to go kupował)

+/- AMX (jak nie będziesz czegoś wiedział pisz na steam normalnie to ci wyjaśnię co będziesz chciał)

+ Jeszcze nie widziałem by ktoś aż tak się ubiegał o rangę, widać że Ci zależy, więc powinno być oczywiste to że po takim czasie starania jak już dostaniesz rangę, nie stracisz jej w głupi sposób i nie zmarnujesz szansy.

Z fartem!

• Dzięki 1
Opublikowano

Jestem na Tak 

+gt

+steam

+/-kultura

+chęci

+składka

Owszem nieraz zdarzy mi się powiedzieć "Kur*a" lub inne przekleństwo lecz nie bierz przykładu ze mnie jeśli jestem zdenerwowany...Bierz przykład jak jestem wesoły oraz bardzo cierpliwy co do Ciebie! Bo wiesz doskonale sam że z mojej strony nie zasłużyłeś na "Tak"..  

Opublikowano

Na tą chwile powiem krótko nie mogę ci dać tej szansy nie dorosłeś do tej posady byćia adminem robisz wiele błedów gdzie admini cię upominają przekleństwa itp itd 

Przyjdzie czas jak zmienisz się :) 

• Lubię to! 2
  • Dzięki 1
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

podanieodrzucone.png

Ponowne podanie możesz złożyć po upływie 7 dni.

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• Dzięki 1
  • Uwielbiam 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.